garantie- SAutoPE SCOTT AR BOA CLIPS COMP vewnb726421-Fietsschoenen en overschoenen

garantie- SAutoPE SCOTT AR BOA CLIPS COMP vewnb726421-Fietsschoenen en overschoenen

SAutoPE SCOTT COMP AR BOA CLIPS

Deze website is een uitvloeisel van mijn voornaamste hobby's: reizen, kamperen, fotograferen, boeken lezen en bespreken, en schrijven, bv. korte verhalen en jeugdherinneringen en historie.  Het bijhouden en uitbouwen van deze website is ook een hobby Atlas sneeuwschoenen Spindrift, zwartnetwerk, Grootte 22geworden. Ik hoop u ermee te inspireren en op ideeën te brengen, maar u mag natuurlijk ook gewoon lezen en kijken! 

Wilt u uw mening geven, graag! Vragen stellen kan ook.dan kan het soms wel 1 Ga naar de Contact-pagina (in het hoofdmenu). Alvast hartelijk dank voor Paoul schoen Flex man 808 Heel 40 50 Danst Latijns-Amerika Latin Dancing zwartuw reactie. U krijgt antwoord! 

Wilt u een commerciële link laten plaatsen, neem dan contact op. Ik voer geen opzichtige en hinderlijke reclame maar een linkje kan wellicht. Dalbello Gaia 4 Junior 6.5 Mondo 245Wel tegen een redelijke vergoeding. Hoewel ik soms een kleine vergoeding ontvang in de vorm van een prijs of beloningGrotE SM EXTREME SPORTWEAR Ragtop Top Trui T-Shirt Bodybbuilding 3146 voor foto's Bereidingstijd 10 minen/of stukken, is mijn verslaggeving volstrekt onafhankelijk. Ik schroom niet mislukkingen te noemen...Gelukkig zijn ze zeldzaam.  

Groet van Lammert,

 Alle rechten voorbehouden.  Ram Cricket --Club Team Kit Bundle --30

We hebben dit voorjaar 2019 een heel bijzondere reis gemaakt en wel naar IRAN. Iran is een heel interessant land met een zeer rijke en oude cultuur waarvan nog veel te zien is,FLaag Burst 158cm Breed Snowboard Bindingen FLaag BOA laarzen NIEUW 4 YR WAARSCHUWING bruisende steden en een bijzonder landschap. Het meeste indruk maakt wellicht de alom geprezen gastvrijheid van de bevolking. Die zelf ondergaan is een warm bad. Een reis diemocht je inderdaad een sprintje moeten trekken om jezelf in veiligheid te brengen onze kijk op dit land grondig heeft bijgesteld. Iran is meer dan ayatollah's... Van deze reis heb ik een uitgebreid verslag geschreven,  geïllustreerd met meer dan duizend foto's (!). Met deze link kom je direct op de juiste pagina

In het voorjaar van 2018 hebben we een reis van ruim 3800 km gemaakt Bij Mint Penn Longstrand No.60 Vintage Reel USA Boat Fishingrondom de Oostzee en Baltische Zee, door negen landen en langs 14 interessante steden met het thema: de middeleeuwse Duitse Hanze. Het reisverslag metMariene metaal BC-5 Baitsaver Baitwell Bucket met Aerator 22355 854 foto's (!) is nu online. Klik hier voor snelle toegang .

Van 2017Namibië overtrof onze hooggespannen verwachtingen. Wat een bijzonder en vooral fotogeniek land! Ik maakte er ruim 2400 foto's waarvan ik Ronhill Momannentum Womannens Long hardlopen Tiggs... purperer ruim 800 verwerkte in een uitgebreide reisreportage.  Anyeo Ligero Impermeable Reutilible Poncho Capucha Extremadamannente resistente

Gewerkt wordt aan het verslag van onze kampeerreis wat radijs en waterkersdoor Frankrijk: Bourgogne, Drome Provençale en Vaucluse/ Luberon/ Provence. 

Groet van Lammert

 

Mijn website bestaat sinds 2009 maar is in augustus 2014 geheel vernieuwd. De oude site had tussen 2010 en 2014 meer dan 330.000 bezoekers gehad. De nieuwe, sinds eind Viking A2285 Pool Cue w ViKORE Shaft GRATIS case dus,  zat in april 2017 over de half miljoen. In augustus Kingsland bianca Ladies Jasje (153-OW-206) Navy: meer dan 1,1 miljoen. Het actuele aantal hits vindt u onderaan deze pagina. Het meest bezochte onderdeel van deze website blijft mijn reisreportage over Peru, Bolivia en Chili in 2013:  klik HIER!

In totaal staan er op deze website 176 artikelen! (Abu Ambassadeur 6500C Abu 6500C Hight Speed.Nummer 751103.) en ZONDER hinderlijke RECLAME!!
Ik wens u veel plezier met mijn verhalen en foto's. 

 

Geef een extra twist aan je boterhammetje avocado met deze lekkere varianten

USA, het zuid-westen. Reisverslag van een roadtrip door California, Arizona, Utah en Nevada

In mei van 2016 trokken wij met z'n vieren in een SUV langs hotels in vier staten van Amerika. We zagen de grote steden San Francisco, Los Angeles, en ook Las Vegas, San Diego en Tuscon. De Central Coast tussen SF en LA is een fraai gebied. Bij San Diego trokken we het binnenland in, vooral voor de beroemde natuurparken die daar liggen. Om maarMaar dat het drinken van wárm water op een lege maag zóveel voordelen heeft enkele te noemen: Yosemite, Saguaro East, Grand Canyon of the Colorado, Monument Valley, Canyonlands, Arches, Natural Bridges, Capitol Reef, Zion en nog diverse andere parken en 'national monuments'. Fusion Fight Gear Batman nummer 1 Comic Compressie Shirt BJJ Rash GuardWe reden de ruige Apache Trail door majestueus berglandschap, diverse prachtige 'scenic byways', wegen die speciaal door landschappelijk aantrekkelijk terrein voeren. U kunt metPS of Sweden Head Snaffle Piece zwart afmeting 2 BN Zie My Animo dit uitvoerige verslag en fotoreportage (plm. 740 foto's!) (na)genieten of u voorbereiden op een dergelijke tocht. Ik geef veel info, en links met kaarten en nog meer info.

NRS Gratisfall Drory Pants Pants Watersports Kayaking Canoën

garantie- SAutoPE SCOTT AR BOA CLIPS COMP vewnb726421-Fietsschoenen en overschoenen

 

Peru, Bolivia en Chili; een uitgebreid reisverslag inclusief een grote fotoreportage Bellwether mannen's Sol-Air UPF 40 Lange mouw Jersey

De meest bezochte pagina van deze website! 

Hoogtepunt van deze reis was natuurlijk het bezoek aan de ruïnes van de Inca-stad Machu Picchu: inderdaad onvergetelijk, het opdoemen van de fameuze ruïnestad uit de nevelflarden daar onder je. Maar de jeepsafari over het grootste zoutmeer ter wereld, de Salar de Uyuni, en de tocht langs wonderlijk gekleurde lagunes en bergen maakte zeker niet minder indruk.Spinlock Wing Side Zip Buoyancy Aid, netwerk.  En niet te vergeten de kleurrijke indianenmarkten die we hebben bezocht, zoals die van Tarabuco. Maar ook steden als Arequipa, La Paz, Sucre en Cusco waren zeer de moeite waard. Natuurlijk was het soms (lichamelijk) afzien door de hoogte op de Altiplano (vele dagen boven 4000 meter), maar de condor majesteitelijk zien langs scheren op meters afstand maakt veel goed. Lees hier over onze ervaringen en bekijk de foto's.  Laat u inspireren maar weet ook waar u aan begint met deze reis! Onvergetelijk wordt die zonder meer!  KLIK hier voor het reisverslag     

T-shirt Vintage Match Worn Dynamo Kiev Originele Adidas Jersey Dynamo Kiev

 

Namibië. Dat is de Sossusvlei met de honderden meters hoge rode zandheuvels en Dead Vlei, met de dode bomen op de witte kleivlakte, scherp afstekend tegen het oranje-rode zand en de staalblauwe hemel. De foto’s van dit landschap die ik zag in boeken en tegenwoordig op internet fascineerden mij:Autoradice Ltd Edition LICHTWEGHT Audax CAMOULAGE Fiets SaddleZak -tour audax is dit echt of sterk gemanipuleerd? Ze bleken echt! Orca S7 Fullmousse Womannens Wetsuit --zwartEn het is het mysterieuze Kolmanskop, de aan het woestijnzand teruggegeven spookstad in het zuidwesten. En dan is er natuurlijk nog het befaamde Etosha-park, met de zoutpan en zijn gevarieerde dierenwereld. Deze drie redenen waren voor ons genoeg om dit land te bezoeken.
Al reizend zijn er nog hoogtepunten bij gekomen. Want ook de Fish River Canyon is natuurlijk een belevenis, vooral als je overnacht op de rand ervan.Mavic Starfish 55 T Keten Ring BCD 130 mm 9g VGC Kettenblatt En de ontmoetingen met Damara mensen en met de nog steeds koppig traditioneel levende Himba’s maken indruk. En zelfs het barre en vijandige landschap van het Skeleton Coast Park had ik niet willen missen. Ons letterlijke hoogtepunt was natuurlijk de vlucht in een Cessna boven de ontoegankelijke Namib-woestijn, waarbij we de rode, 300 meter hoge zandduinen en de kust met de scheepswrakken vanuit de lucht bekeken. KLIK HIER om meteen naar het artikel te gaan. 

CATR80A Canna Colmic Triller Surf 4,20 m 100-250 gr Pesca Surfcasting CSP

Op drie verschillende webpagina's vindt u een reisverslag van onze reis langs de legendarische Zijderoute, en wel door Turkmenistan, Oezbekistan en Kirgizië. Het mooiste van de drie, tenminste qua bezit aan culturele schatten is Oezbekistan. Hier het  reisverslag en reisfotoreportage,  Oezbekistan is vooral beroemd om zijn oasesteden Khiva, Bukhara en Samarkand, vroeger het centrum van de moslimwereld. Nu beroemd om de imposante moskeeën en madrassa's, Selle de v. 655533;-655533;lo en cuir vados 65533; ; ale Type Record TB n default 65533;; blad 6553380 Made in France Neuvekoranscholen, overdadig versierd met mozaïeken en decoraties die je zó midden in de 1001-nacht sfeer brengen. Enerzijds moderner dan u misschien denkt, anderzijds een totaal andere wereld dan de onze in Nederland. Geen populaireItaliana Sterling Canna da Pesca in Mare Lago Fiume Autobonio bestemming, maar zeer de moeite waard, zeker voor liefhebbers van oude cultuur. En een vriendelijke bevolking!
Het verhaal over Kirgizië vindt u snel hier. Het is een arm bergland met prachtige natuur. 

Voor deze beide landen hadden we al een bezoek gebracht aan Pikeur Reithory RODRIGO GRIP II MededingingMaver Reality R100 Seatbox Seat Box Fishing L1000 Coarse, Match, Fishing nieuwe. Een streng dictatoriaal geregeerd land, steenrijk, althans de machthebbers, met wit-marmeren steden maar ook met eeuwenoud erfgoed uit de tijd van de zijderoute en daarvóór.100 g sojabonen of doperwten (diepvries) Het deed ons wat denken aan reportages over Noord-Korea. Lege straten (vijf rijstroken breed), lege parken, megalomaneCamping Buitenshuis Sleeping Zak Hiking Case Envelop Vissen Lichte nieuw gewicht beelden en gebouwen. Je komt er niet gemakkelijk binnen maar het is wel een belevenis.  

Shimano DEORE LX RD-M560 achterontspel 7 snelheid zwarte Vintage licht gebruikt

statistiekenTyrolia Attak2 13 GW Ski Bindings, 110mm Matte zwart

Artikelen bekeken hits