gerechtsgeschenk-Contender Venum 2.0 BJJ GI A2.5 Gratis Shipping Navy pfmy3c35773-kleding

gerechtsgeschenk-Contender Venum 2.0 BJJ GI A2.5 Gratis Shipping Navy pfmy3c35773-kleding

Venum Contender 2.0 BJJ GI Navy A2.5 Gratis Shipping

Welkom bij deze club WELKOM IN DE ONDOORZICHTIGE WERELD VAN DE POLITIE en/of JUSTITIE. STAPPEN VAN INTEGRITEIT NAAR CORRUPTIE, FOUTE POLITIEMANNEN, SJOEMELENDE AGENTEN, FALENDE JUSTITIE, SCHIJNEN NIET GROOT TE ZIJN. LEES EN VERBAAS U OVER DE SOMS 'FOUTE WERELD' DIE POLITIE HEET.

Quis custodiet custodes? (Wie dwingt de autoriteiten zich aan de wet te houden?)

SINDS ENIGE TIJD STEEDS MEER NIEUWE BERICHTEN VIA HET FORUM, ZODAT IEDEREEN ZIJN/HAAR MENINGEN EN IDEEEN 1814 Corby Castle Henry Howard Fishing Permit Licence Cumbria HENS TEETHDIRECT OP DE ARTIKELEN KUNNEN GEVEN, MET VERWIJZING NAAR DE MEDIA BRON.

Doe je toch niet! Nee echt niet hoor! Gelukkig hebben we twitterspoilers! Het boek van oud-inspecteur Hans van Veen: 'Een Stormbaan' over de politie Amsterdam-Amstelland:

Klik: Rival Boxing RB1 Haak en Loop Ultra Zak handschoenen --netwerk

 

 

Vandaag: Een lichtwisselvallige dag met... ... soms ook opklarigen maar ook kans op een verspreide bui, temp. 8 a 10 gr., matige westenwind. Morgen: Blijvend zeer wisselvallig.. ...met ook vrij veel kans op regenbuien, temp. 11 gr., vrij krachtige zw-wind.maar ik kan dit iedereen aanraden Iets langere termijn: Maandag tot en met woensdag,...... zeer wisselvallig en veelal onstuimig herfstweer, met veel regen en harde wind, temp. 7, 8 gr.,  vrij krachtige, aan zee stormachtige meest zuidenwind.  

Uit ervaringen in ´kleine luchtvaart´... KLM-Aeroclub.... eigen wetenschap, is ´het weer´ eigenlijk alleen maar 6 uur vooruit meest accuraat te voorspellen, op langere termijn, 5 dagen max. dan ook vaak weer anders dan eerst verwacht...even wetenswaardigheidje voor allen. Alpinestars Cascade Gant Tech Chaud 2018 Noir LZie verder nog:

Zie ook eens: Maglia Jersey AS ROMA Stagione 2017 2018 CELEBRATiva FRANCESCO TOTTI 

 

HIERONDER de laatste nieuws artikelen voor u, u kunt dan zelf doorklikken, zie de update's naar datum.

We plaatsen nu op alle nieuwsclubs steeds meer de LINKS, meestal naar het AD, reden waarom juist het AD is: dat ook daar in die artikelen vaak nog verder doorgeklikt kan worden. En hier worden de artikelen anders te lang.

 

De opleiding van de politie kan ookSet of 2 Biljards Cue Tips Zan PLUS H Tip GENUINE made in Japan al niet goed geregeld worden?Zie art. uit AD (bron):

Deps Slide zwemmer 175SS SLaag Sinking Zwem Bait NIEUW @Otto's Tackle World 

Er komt nu een 'Nationale Politie', één politiekorps ipv de 25 regio's van nu. Of dat goed en adequaat is laat zich nog bezien? 720 Grootte 7 Snake Protector Hip laars 9038Zo om de 20 jaar krijgt de politie een grote verandering te verduren. Wat zal er rond 2030, 2040 weer op het programma staan? En deDe Abessijn ziet er krachtig en sterk uit door de rode vacht Politieacademie kamt met een miljoenen tekort. Lees de volgend artikelen van vandaag uit het AD (bron).

Veel politiemensen hebben klachten van psychise aard. Veel artikelen hierover. Lees ook eens het boek 'Zinloos Juridisch Geweld' (LTD Girl's Betty Snowboard --133) dat uitstekend aansluit bij het volgende artikel:

 

En de volgende artikelen:

Een artikel dat toch enigszins schokkend is tenomen, zovéél politiemensen?  

 

 
 
dus meer bovenop je hoofd Elke drie dagen agent weg om wangedrag

In totaal heeft de Nederlandse politie in de jaren 2008, 2009 en 2010 ruim 4000 onderzoeken naar mogelijk foute agenten gedaan. Het gaat om zaken als rijden onder invloed, downloaden van kinderporno en lekken van informatie naar criminelen. De politietop noemt dat aantal 'onacceptabel'.

 

In totaal zijn er in de onderzochte jaren (pdf) 219 agenten ontslagen wegens wangedrag. Daarnaast verlieten 101 agenten vrijwillig het korps wegens wangedrag. Bij elkaar moesten dus 320 agenten vertrekken.

Nog eens 179 agenten kregen voorwaardelijk ontslag aan de broek, een laatste waarschuwing.

 

De Nederland politie is erg transparant als het om integriteit gaat. Uit een Roller skis ZWENOR FIBERGLAS CAP klassieker (pdf) aan RTL Nieuws beschikbaar heeft gesteld, blijkt dat het gaat om ernstige integriteitschendingen. Uit het overzicht blijkt onder meer een agent samen te wonen met een drugsdealer. Een andere Doelhouder Reusch Fit Control voor G3 Fusion Lloris Reuschperste drugshandelaren af met ripdeals.

Verder bedreigde een agent vriendinnen met zijn dienstwapen, en was er zelfs een politiemedewerker die zijn minderjarige kind aanbood voor betaalde seks.

 

Korpschef P. Miltenburg, die verantwoordelijk is voor de integriteit bij de politie, voelt zich er 'ongemakkelijk' bij. "Elke keer als je zo'n lijstje ziet en het wordt opgeteld, dan lijkt het heel veel. Elke overtreding is er eentje teveel. BurgersKARPOS BAITA JACET GIACCA MONTAGNA man 2500620 168 moeten de politie kunnen vertrouwen. Daar doen we alles aan."

 

Geweld en mishandeling komen steeds vaker voor als reden van ontslag. Drie agenten worden zelfs verdacht van doodslag of moord, of pogingen daartoe. Korpschef Miltenburg: "Dan gaat het bij geweld niet vaak om geweld op het werk, maar in de thuissituatie. En dat vinden we ook niet acceptabel."

 

De Nederlandse Politiebond wijt een deel van het wangedrag van agenten aan traumatische gebeurtenissen op het werk. Agenten kunnen daardoor Waarom Yolanthe commentaar krijgt op deze schattige foto van Xess Xavapsychische klachten krijgen, zegt woordvoerder J.W van de Pol.

"Er is wat ons betreft een duidelijke relatie en klachten over integriteit. Adidas Performance Icon Lux sneaker Sport schoenen Trainers laarzen zwarte G21910 SALEMaar dat is nooit een excuus. Maar wij staan op het standpunt dat het korps agenten meer zou moeten helpen dan zou moeten straffen."


Heb jij tips over dit onderwerp? Stuur dan een mail naar de RTL Nieuwsredactie. De informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Vul je e-mailadres in *

Je naam *CALCIO ROMA NIKE EA SPORTS Italia Italië Totti De Rossi NUOVA NIEUW rara L maglia

Jouw opmerking *Scubapro 5 4 Everflex C-Zip Wetsuit Womannen's XS

* Invullen is verplicht

Lees ook:

is het wel handig om te weten welk ras het beste bij jouw karakter en woonsituatie past

Minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) roept de Politieacademie en de politiekorpsen op nog alerter te zijn op 'signalen van het welzijn' van agenten in opleiding. Aanleiding daarvoor zijn drie dodelijke incidenten in korte Nautilus CCF X2 Reel --68 --oranjetijd waarbij agenten in opleiding hun dienstwapen hebben gebruikt.

imperfecte knot te creëren Lees verder op AD (bron):

 

Op een politiemacht van 50.000 agenten zijn dat er dus zo'n 8.000 tot 10.000. Bijna 10% van hen lijdt aan een posttraumatische stress-stoornis (PTSS). Dat blijkt uit een tussentijdse rapportage over stress en PTSS bij de politie, van onderzoeker Jan Struijs, die in handen is van RTL Nieuws.

Lees verder op RTL-NIEUWS (bron):Pennine sterling 93-97 cover vervaardigd in de meeste kleuren

 

UPDATE  ROTTERDAM - De Nederlandse politie maakt zich zorgen over het aantal zelfmoorden onder politiemensen. In de jongste uitgave van het politievakblad Blauw zegt Berthold Gersons van de landelijke werkgroep Mentale Weerbaarheid: ,,Het aantal zelfmoorden onder politiemensen is een punt van zorg. We kennen de getallen niet precies, maar zorgelijk is het wel.''

Lees verder op AD (bron):

HE..HE... horen we het ook eens van een ánder... en de politiek o.a. maar melden dat 'de criminaliteit is GEDAALD'... EN DÁT DOEN ZE DAN WEER OP AANWIJZING van de politiekorpsen zelf uiteraard... Maar velen weten het al jaren, er wordt gewoon geen aangifte meer gedaan, dus die cijfers zijn onbekend....

 

DEN HAAG - Veel criminaliteit in Nederland blijft verborgen. Dat komt doordat burgers een groot deel van de delicten niet melden bij opsporingsinstanties.

Slachtoffers van criminaliteit melden slechts een derde van de delicten bij de politie. In ruim een kwart van de gevallen doen mensen ook daadwerkelijk aangifte, meldt het Centraal WTB High Tail Pro Pivot Cycles Mountain Bike Saddle --Cr-Mo Rails --zwartBureau voor de Statistiek (CBS) vandaag.

De belangrijkste reden van slachtoffers om geen aangifte te doen is dat 'het toch niets helpt'. Redenen om juist wel tot aangifte over te gaanWaarom André van Duin misschien niet meedoet aan nieuw seizoen ‘Hendrik Groen’ zijn dat de politie dit 'moet weten' en vanwege de verzekering.

Vooral bij geweldsdelicten als bedreigingen en seksuele delicten wordt de politie erbuiten gehouden. Slechts 3 procent van de seksuele delicten leidt tot aangifte;ZEAL Chopper 1 2 Sera Ayu 03 Bass Fishing ponds meer zoet water bij bedreigingen is dit 11 procent. Veel slachtoffers vinden het voorval niet belangrijk genoeg, zo blijkt. Bij mishandeling wordt wel vaak de politie ingeschakeld.

Ook vermogensdelicten zoals inbraak, diefstal van en uit de auto en zakkenrollerij worden meer gemeld. In twee van de drie gevallen stappen mensen naar de politie. De voornaamste reden is hierbij de verzekering of vanwege gerechtigheid: de dader moet worden gepakt. Bij fietsdiefstal wordt minder vaak aangifte gedaan.

gerechtsgeschenk-Contender Venum 2.0 BJJ GI A2.5 Gratis Shipping Navy pfmy3c35773-kleding

 

Kat in 't bakkie: dit zijn de rustigste kattenrassen FOTO ANP

ROTTERDAM - De politie had de problemen bij de invoering van een nieuw automatiseringssysteem kunnen voorkomen. De landelijke top was op de hoogte van de kritiek die vroegtijdig werd geuit door ict-experts, blijkt uit een geheim advies waar het tv-programma EenVandaag de hand op heeft weten te leggen. 

Alle politiekorpsen werken sinds dit jaarUzaki Nissin Akbushi Honsakichoushi 1502 Ikada Namitsugi Rod Stijlvissen met hetzelfde computersysteem, maar dat wordt ervaren als 'grote mislukking'. Het systeem, dat miljoenen kostte, rammelt aan alle kanten en hierdoor komt het werk van de agenten in gevaar.
 
,,Agenten klagen massaal over foutmeldingen, vertragingen en het verdwijnen van waardevolle informatie en nog altijd gebrekkige uitwisseling van gegevens", aldus EenVandaag. Hierdoor is minder tijd over om de straat op te gaan.
 
Het blijkt dat het nieuwe systeem vooraf kritisch is beoordeeld door experts.Giro mannen's Factor Cycling schoen, netwerk wit, 10 D(M) US, nog voordat het systeem landelijk werd ingevoegd, kraakten onafhankelijke ict-experts kritische noten. Het nieuwe systeem was 'zeer matig', gebaseerd op 'verouderde technologie' en de invoering zou 'grote risico's' met zich meebrengen. Bovendien zou het beheer en onderhoud 'zeer problematisch en kostbaar' zijn, stelt EenVandaag.
 
De politiebond ANPV noemt het rapport tegenover NIEUW --PENN BIG GAME REEL DEEL --13-130S International 130S --Pinionhet tv-programma 'zeer ernstig' en wil dat de politiek en de politieleiding snel met een oplossing komen.
 
De Tweede Kamer wil ook opheldering van minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten (VVD). SP'er Ronald van Raak vroeg donderdag een spoeddebat aan,TuffRider Ladies Alpine Quilted Field laarzen in Synthetic Leer maar kreeg daarvoor geen steun. Een meerderheid wil een reeds gepland debat over de begroting van de politie voor volgend jaar aangrijpen om de kwestie te bespreken. Wel moet de minister schriftelijk opheldering geven.

 

Dít heb je nodig voor de Meghan

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.