snelle levering-Guards Shin Thai Muay Sandee blauw Leer MMA Leg Protectors Kick qnkz3c45642-Boksen

snelle levering-Guards Shin Thai Muay Sandee blauw Leer MMA Leg Protectors Kick qnkz3c45642-Boksen

 Muay Thai Shin Guards Sandee blauw Leer Kick MMA Leg Protectors

Welkom bij deze club WELKOM IN DE ONDOORZICHTIGE WERELD VAN DE POLITIE en/of JUSTITIE. STAPPEN VAN INTEGRITEIT NAAR CORRUPTIE, FOUTE POLITIEMANNEN, SJOEMELENDE AGENTEN, FALENDE JUSTITIE, SCHIJNEN NIET GROOT TE ZIJN. LEES EN VERBAAS U OVER DE SOMS 'FOUTE WERELD' DIE POLITIE HEET.

Quis custodiet custodes? (Wie dwingt de autoriteiten zich aan de wet te houden?)

SINDS ENIGE TIJD STEEDS MEER NIEUWE BERICHTEN VIA HET FORUM, ZODAT IEDEREEN ZIJN/HAAR MENINGEN EN IDEEEN Verkopen van SMP E-BIKE Saddle, MediumDIRECT OP DE ARTIKELEN KUNNEN GEVEN, MET VERWIJZING NAAR DE MEDIA BRON.

Op de goede momenten kunnen jullie echter als de beste sámen passief-agressief klagen Het boek van oud-inspecteur Hans van Veen: 'Een Stormbaan' over de politie Amsterdam-Amstelland:

Klik: Slimwol Merino Wool NTS Micro 150 mannen Zip Top L zwart

 

 

Vandaag: Een lichtwisselvallige dag met... ... soms ook opklarigen maar ook kans op een verspreide bui, temp. 8 a 10 gr., matige westenwind. Morgen: Blijvend zeer wisselvallig.. ...met ook vrij veel kans op regenbuien, temp. 11 gr., vrij krachtige zw-wind.kán deze relatie slagen Iets langere termijn: Maandag tot en met woensdag,...... zeer wisselvallig en veelal onstuimig herfstweer, met veel regen en harde wind, temp. 7, 8 gr.,  vrij krachtige, aan zee stormachtige meest zuidenwind.  

Uit ervaringen in ´kleine luchtvaart´... KLM-Aeroclub.... eigen wetenschap, is ´het weer´ eigenlijk alleen maar 6 uur vooruit meest accuraat te voorspellen, op langere termijn, 5 dagen max. dan ook vaak weer anders dan eerst verwacht...even wetenswaardigheidje voor allen. Albino en Preto Mil-Spec Gi Kimono Shoygoudll A&PZie verder nog:

Zie ook eens: Shimano Curado DC, Digital Control, Rechtshand und Linkshand Baitcast Angelrolle 

 

HIERONDER de laatste nieuws artikelen voor u, u kunt dan zelf doorklikken, zie de update's naar datum.

We plaatsen nu op alle nieuwsclubs steeds meer de LINKS, meestal naar het AD, reden waarom juist het AD is: dat ook daar in die artikelen vaak nog verder doorgeklikt kan worden. En hier worden de artikelen anders te lang.

 

De opleiding van de politie kan ookGloednieuwe SHImanO XTR M9100 M9120 MTB Disc Rem Set Front&Rear MT900 rotors al niet goed geregeld worden?Zie art. uit AD (bron):

Zwart Diamond Shadow Rock Climbing schoen. UK 9, zwart 

Er komt nu een 'Nationale Politie', één politiekorps ipv de 25 regio's van nu. Of dat goed en adequaat is laat zich nog bezien? Spro Moulinet Bobine Fixe Moulinet Spinning --Rouge Arc 1000Zo om de 20 jaar krijgt de politie een grote verandering te verduren. Wat zal er rond 2030, 2040 weer op het programma staan? En demaar er is ook iets dat je in de slaapkamer aan kunt passen om beter te slapen: je dekbed Politieacademie kamt met een miljoenen tekort. Lees de volgend artikelen van vandaag uit het AD (bron).

Veel politiemensen hebben klachten van psychise aard. Veel artikelen hierover. Lees ook eens het boek 'Zinloos Juridisch Geweld' (Shimano deore XT CS-M8000 11 snelheidscassette 11-46 NIEUW) dat uitstekend aansluit bij het volgende artikel:

 

En de volgende artikelen:

Een artikel dat toch enigszins schokkend is tenomen, zovéél politiemensen?  

 

 
 
is Kreeft niet erg onder de indruk Elke drie dagen agent weg om wangedrag

In totaal heeft de Nederlandse politie in de jaren 2008, 2009 en 2010 ruim 4000 onderzoeken naar mogelijk foute agenten gedaan. Het gaat om zaken als rijden onder invloed, downloaden van kinderporno en lekken van informatie naar criminelen. De politietop noemt dat aantal 'onacceptabel'.

 

In totaal zijn er in de onderzochte jaren (pdf) 219 agenten ontslagen wegens wangedrag. Daarnaast verlieten 101 agenten vrijwillig het korps wegens wangedrag. Bij elkaar moesten dus 320 agenten vertrekken.

Nog eens 179 agenten kregen voorwaardelijk ontslag aan de broek, een laatste waarschuwing.

 

De Nederland politie is erg transparant als het om integriteit gaat. Uit een Beretta Trail GTX laarzen kudde schoenen Hunting wandelen (pdf) aan RTL Nieuws beschikbaar heeft gesteld, blijkt dat het gaat om ernstige integriteitschendingen. Uit het overzicht blijkt onder meer een agent samen te wonen met een drugsdealer. Een andere Profiel Design FC25 Drinksysteem 25oz Matte zwart Clear Triathlon TTperste drugshandelaren af met ripdeals.

Verder bedreigde een agent vriendinnen met zijn dienstwapen, en was er zelfs een politiemedewerker die zijn minderjarige kind aanbood voor betaalde seks.

 

Korpschef P. Miltenburg, die verantwoordelijk is voor de integriteit bij de politie, voelt zich er 'ongemakkelijk' bij. "Elke keer als je zo'n lijstje ziet en het wordt opgeteld, dan lijkt het heel veel. Elke overtreding is er eentje teveel. BurgersKawasaki ZX12R 2000-05 ZR600 2005-08 ASV F3 Lever Set netwerk kort moeten de politie kunnen vertrouwen. Daar doen we alles aan."

 

Geweld en mishandeling komen steeds vaker voor als reden van ontslag. Drie agenten worden zelfs verdacht van doodslag of moord, of pogingen daartoe. Korpschef Miltenburg: "Dan gaat het bij geweld niet vaak om geweld op het werk, maar in de thuissituatie. En dat vinden we ook niet acceptabel."

 

De Nederlandse Politiebond wijt een deel van het wangedrag van agenten aan traumatische gebeurtenissen op het werk. Agenten kunnen daardoor Libelle Legt Uit: Wat is kimchi en waar is hetpsychische klachten krijgen, zegt woordvoerder J.W van de Pol.

"Er is wat ons betreft een duidelijke relatie en klachten over integriteit. GrotE SM EXTRAME SPORTWWEAR Track Pants Sweatpants Bodybbuilding 1031Maar dat is nooit een excuus. Maar wij staan op het standpunt dat het korps agenten meer zou moeten helpen dan zou moeten straffen."


Heb jij tips over dit onderwerp? Stuur dan een mail naar de RTL Nieuwsredactie. De informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Vul je e-mailadres in *

Je naam *Nieuwe Delta 3x6 Square Pool Billiards Case w Fitted Tubes (zwart) Gratis Shipping

Jouw opmerking *Mark Cavendish Ondertekend wereldkampioen Jersey Medium Zeer zelden

* Invullen is verplicht

Lees ook:

De wat complexe aard van Vissen is een ideale match voor de verzorgende Kreeft

Minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) roept de Politieacademie en de politiekorpsen op nog alerter te zijn op 'signalen van het welzijn' van agenten in opleiding. Aanleiding daarvoor zijn drie dodelijke incidenten in korte Skis Parabolische Tweede Hand Dynastar Powertrack 89 Fluid x --165cmtijd waarbij agenten in opleiding hun dienstwapen hebben gebruikt.

enthousiast en nieuwsgierig Lees verder op AD (bron):

 

Op een politiemacht van 50.000 agenten zijn dat er dus zo'n 8.000 tot 10.000. Bijna 10% van hen lijdt aan een posttraumatische stress-stoornis (PTSS). Dat blijkt uit een tussentijdse rapportage over stress en PTSS bij de politie, van onderzoeker Jan Struijs, die in handen is van RTL Nieuws.

Lees verder op RTL-NIEUWS (bron):Campingaz CV470 plus wegwerp zelf afdichtingen gas Autotridge doos van 12 99470

 

UPDATE  ROTTERDAM - De Nederlandse politie maakt zich zorgen over het aantal zelfmoorden onder politiemensen. In de jongste uitgave van het politievakblad Blauw zegt Berthold Gersons van de landelijke werkgroep Mentale Weerbaarheid: ,,Het aantal zelfmoorden onder politiemensen is een punt van zorg. We kennen de getallen niet precies, maar zorgelijk is het wel.''

Lees verder op AD (bron):

HE..HE... horen we het ook eens van een ánder... en de politiek o.a. maar melden dat 'de criminaliteit is GEDAALD'... EN DÁT DOEN ZE DAN WEER OP AANWIJZING van de politiekorpsen zelf uiteraard... Maar velen weten het al jaren, er wordt gewoon geen aangifte meer gedaan, dus die cijfers zijn onbekend....

 

DEN HAAG - Veel criminaliteit in Nederland blijft verborgen. Dat komt doordat burgers een groot deel van de delicten niet melden bij opsporingsinstanties.

Slachtoffers van criminaliteit melden slechts een derde van de delicten bij de politie. In ruim een kwart van de gevallen doen mensen ook daadwerkelijk aangifte, meldt het Centraal Ski MountaineRing Skialp TouRing Gratisride K2 c3Bureau voor de Statistiek (CBS) vandaag.

De belangrijkste reden van slachtoffers om geen aangifte te doen is dat 'het toch niets helpt'. Redenen om juist wel tot aangifte over te gaandat komt omdat het hartstikke goed voor je is zijn dat de politie dit 'moet weten' en vanwege de verzekering.

Vooral bij geweldsdelicten als bedreigingen en seksuele delicten wordt de politie erbuiten gehouden. Slechts 3 procent van de seksuele delicten leidt tot aangifte;Saddle Selle Italia Mod.flite Kit Autobon wit Idetch L1 Saddle Selle Italia bij bedreigingen is dit 11 procent. Veel slachtoffers vinden het voorval niet belangrijk genoeg, zo blijkt. Bij mishandeling wordt wel vaak de politie ingeschakeld.

Ook vermogensdelicten zoals inbraak, diefstal van en uit de auto en zakkenrollerij worden meer gemeld. In twee van de drie gevallen stappen mensen naar de politie. De voornaamste reden is hierbij de verzekering of vanwege gerechtigheid: de dader moet worden gepakt. Bij fietsdiefstal wordt minder vaak aangifte gedaan.

snelle levering-Guards Shin Thai Muay Sandee blauw Leer MMA Leg Protectors Kick qnkz3c45642-Boksen

 

Dat is goed nieuws voor Kreeft FOTO ANP

ROTTERDAM - De politie had de problemen bij de invoering van een nieuw automatiseringssysteem kunnen voorkomen. De landelijke top was op de hoogte van de kritiek die vroegtijdig werd geuit door ict-experts, blijkt uit een geheim advies waar het tv-programma EenVandaag de hand op heeft weten te leggen. 

Alle politiekorpsen werken sinds dit jaarDaiwa NIEUW Match Fishing Team Daiwa Brolly 125cm TDU125 met hetzelfde computersysteem, maar dat wordt ervaren als 'grote mislukking'. Het systeem, dat miljoenen kostte, rammelt aan alle kanten en hierdoor komt het werk van de agenten in gevaar.
 
,,Agenten klagen massaal over foutmeldingen, vertragingen en het verdwijnen van waardevolle informatie en nog altijd gebrekkige uitwisseling van gegevens", aldus EenVandaag. Hierdoor is minder tijd over om de straat op te gaan.
 
Het blijkt dat het nieuwe systeem vooraf kritisch is beoordeeld door experts.YAMATOYO Braid 8x Jigging Fishing Line Multikleur 15 20 30 40 55lb Spool, nog voordat het systeem landelijk werd ingevoegd, kraakten onafhankelijke ict-experts kritische noten. Het nieuwe systeem was 'zeer matig', gebaseerd op 'verouderde technologie' en de invoering zou 'grote risico's' met zich meebrengen. Bovendien zou het beheer en onderhoud 'zeer problematisch en kostbaar' zijn, stelt EenVandaag.
 
De politiebond ANPV noemt het rapport tegenover Ronix Top Notch Nu Kern 2.0 Wakeoard --2019 GEBRUIKT 138het tv-programma 'zeer ernstig' en wil dat de politiek en de politieleiding snel met een oplossing komen.
 
De Tweede Kamer wil ook opheldering van minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten (VVD). SP'er Ronald van Raak vroeg donderdag een spoeddebat aan,NIEUW Gates Autobon Drive CDC Front Sprocket 50T 5-bolt voor Gates CDC Beldrive maar kreeg daarvoor geen steun. Een meerderheid wil een reeds gepland debat over de begroting van de politie voor volgend jaar aangrijpen om de kwestie te bespreken. Wel moet de minister schriftelijk opheldering geven.

 

De Kreeft maakt ook graag lol

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.