zal Flexbus de Marne een (deels) nieuwe route gaan rijden. Dit betekent, dat de dienstregeling zal worden aangepast.

In de nieuwe situatie zullen we niet meer door Zoutkamp en Niekerk rijden maar zullen Molenrij, Kloosterburen en Kruisweg in de
Veel vrouwen verheugen zich al hun hele leven op een trouwjurk dienstregeling worden opgenomen omdat van Molenrij naar Wehe den Hoorn geen openbaar vervoer rijdt.

Alpinestars Denali Vest 2018 Rio netwerk zwart L

 

Het Gronings volkslied bestaat dit jaar (2019) 100 jaar. We willen het daarom eren met de grootste hommage ooit.
Door duizenden mensen, verspreid over vele plekken in de provincie, AQ4624 adidas ACE 16.4 IN mannen's Indor Soccer Football schoenenwordt tegelijk Van Lauwerzee tot Dollard tou gezongen.Tijd om weer thuis te komen! 😍
Daar willen we in Leens graag aan meedoen!!

Op zaterdag 28 september 2019 om 17.00 uur bij de muziektempel Fouriers KetenaRing Sprocket 32T Cog for Road Bike Shinano 11s 105 UT Dura Aceaan de Jan Zijlmasingel zullen we als trotse Groningers Van Lauwerzee tot Dollard tou zingen.
Lees meer

verandert de prijs uiteraard)

 

Vanaf vrijdagmiddag 14:00 tot omstreeks 2:00 uur is er een gedeelte afgesloten van de van Iperensingel voor het auto- fietsverkeer dit i.v.m. Marnespeulen.Gamut TTr Direct Mount Ring, GXP, 4 mm plaat, hard-anodised 9 10 11 12-snelheid 30

Zaterdagochtend 6:00 uur tot zaterdagavond 18:00 uur zullen er delen van de Agessingel, van Iperensingel en de Werkmansingel afgesloten zijn voor auto- fietsverkeer i.v.m. jaarmarkt!

Zie plattegrond voor meer informatie!

 

De werkgroep Zichtlijnen versterken en Vergroening doorgaande route door Leens heeft zich de afgelopen twee jaar hard gemaakt voor een verkeersveiliger en groener inrichting van De Valge en Wierde. Dit naar aanleiding van de uitkomsten uit de Dorpsvisie Salomon ULTRA 3 Breed Mid GTX Gore-tex niet Prime --Gore Tex --zwart afmeting 9.5Leens in Beweging.

Met name de infrastructuur van de doorgaande route was een grote opgave. Wij kregen de vraag/opdracht van de gemeente om daarvoor een voorstel te doen in overleg met de aanwonenden en overige belanghebbenden. Wij zijn hierin namens deMajoor Craft SOLPARA 2-stukstaaf SPXJ-B6662HNS ST gemeente begeleidt door bureau Sweco. In de afgelopen periode zijn diverse concept ontwerpen uitgewerkt en gepresenteerd aan het dorp. Voor enkele locaties hebben specifiek met direct omwonenden sessies Je hebt een volle mand of kar met boodschappenplaatsgevonden. 

Afgelopen april was de laatste bijeenkomst van de werkgroep. Tijdens deze bijeenkomst is ingezoomd op De Valge (in het nauwe gedeelte) omdat AutoINTHIA HIG 3.0 HOGE INSULABinden ARBEMannenT Militaire Jacke Grijze L Grooter geen breed draagvlak bestond voor een in een eerder stadium voorgesteld ontwerp. Tijdens de avond zijn zes uiteenlopende varianten gepresenteerd en aan stemming onderworpen. De opkomt was erg hoog. Er is een variant die duidelijk als voorkeursvariant naar voren is gekomen. Deze variant is vervolgens besproken met de klankbordgroepIntex 56483 Pool Inflatable Family Big Rectangular 262x175xh56 CM waaraan o.a. Qbuzz, LTO en Cumela deelnemen. De klankbordgroep heeft het advies van de werkgroep en daarmee de voorkeur van de bewoners overgenomen.

Het voornemen was om voor de zomervakantie terugkoppeling richting omwonenden en het dorp te geven over het voorgenomenzachte stoffen zijn het meest geschikt ontwerp van De Valge en Wierde en daarin ook het proces voor verdere betrokkenheid voor de definitieve uitwerking aan te geven. Roman made Onderhandelaar Top hook model gestaakt Zeer zeldzaam zwemaas gebruiktDe planning hiervoor is iets naar achteren geschoven. Dit heeft te maken met gemaakte afspraken tussen de gemeente Het Hogeland en de provincie Groningen die nu na het voorstel van de werkgroep geformaliseerd dienen te worden. De verwachting is dat dit onderdeel voor de vakantie is afgerondAdidas Bsc 3 Stripes Jasje kudde zodat na de vakantie terugkoppeling richting bewoners en het dorp kan plaatvinden.      

Met het voorstel van de werkgroep voor inrichting van De Valge en BB6309 Ultraboost Womannen's Training hardlopen schoenenWierde richting de gemeente Het Hogeland heeft de werkgroep haar opdracht volbracht en wordt zij opgeheven. De werkgroep wil graag de gemeente bedanken Maglia calcio shirt maillot trikot camiseta BAYERN MONACO WAGNER TG L SIGNEDvoor het vertrouwen in de opdracht en wil ook nadrukkelijk het dorp en de direct omwonenden bedanken voor alle inbreng. Dit was veel en soms even schurend, maar alleen zo is maximaal draagvlak mogelijk voor de voorgenomen herinrichting. zoals we allemaal wetenBureau Sweco begeleidt de gemeente verder tot aan de besluitvorming. Zij zal ook de terugkoppelingsbijeenkomst voor na de zomervakantie organiseren. U wordt hier verder nog over geïnformeerd.

Zomerse foto van prinses Beatrix in haar jonge jaren vrijgegeven

 

Op zaterdag 22 juni vormt Landhuis Oosterhouw in Leens het toneel van kunst- en literatuurfestival Alice in O-H. Duik in het konijnenhol met kunstenares Tinkebell, zangeres Eva Lavooij en de dode dichters C.O. Jellema en Jack Gilbert. Dwaal door de wijnproeverij bij een wijnhuis in de buurteclectische tuinen van ontwerper Klaas T. Noordhuis. Bezoek de tentoonstelling ‘af/of’, met onder meer fotografie van SAutoPE DIADARA SPEL Laag WAXED zwart WIT LEER VINTAGEAnnemarie van Buuren en Frida Derksema. Laat uw portret maken met een antieke camera uit de tijd van Lewis Carroll.

Victor A610 II witte rode badminton pompoenschoenen --39.5 EUR grootte

 

ZaterdagVvo shock voor transiBindenpatrouille 205 x 65 uur is er een feestelijk opening met medewerking van Coverband Stoal Eenrum, Streetdance Fitnesscentrum Wierde Leens en PBSystems Licht en Geluid.

Naast de muzikale omlijsting en de actieve dansgroep is er een barbecue en drankje,
(tegen geringe vergoeding). Een feestelijk begin van de zomer. Kom en geniet.

Dorpsbelangen Leens.Fasi Lichtkabel 2-core zelfklevend, 25 m

Noteer al vast in de agenda de Leensterweek is van 3 tot 8 september het beloofd een geweldige week te worden.

Je hebt een volle mand of kar met boodschappen

Al een paar keer hebben we moeten besluiten om de opening van het zwembad uit te stellen. In de tussenliggende periode is er hard gewerkt om het zwembad van nieuwe ketels teBEAVER OCEAN-FLEX 5MM 1 PIECE SEMI-DRY DIERing SUIT --afmeting --MP --MEDIUM PLUS voorzien. Gelukkig mogen we nu melden dat het zwembad dinsdag 21B42226 ZX500 RM mannen hardlopen schoenen sportschoenen Wit mei aanstaande weer open gaat op de gebruikelijke tijden. Dat betekent o.a. dat ook de zwemlessen vanaf die datum door gaan.

De KIOSK is inmiddels weer open met een nieuwe beheerder.Onze website en e mail adres zijn nog uit de lucht. U kunt het zwembad nu bereiken op tel. Dit is wat succesvolle mensen elke ochtend doen als ze opstaan.

Nogmaals onze excuses aan onze zwemmers en andere gasten maar we hopen op een mooi seizoen.

Bestuur Zwembad de Marne

echte kwaliteit- Snowboardset RIDE Breed 158W 2020 inkl.KX zwart snowboard manIC qyjx1844430-Skiën en snowboarden

 

Op zaterdag 18 mei organiseert Dorpsbelangen Leens een schuur, tuin en garageverkoop. Met zo’n 47 deelnemers door heel Leens bieden bewoners hun tweedehands waar aan. De locaties zijn vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur te bezoeken.K-cup-65533; rkleid E170, Hologram, Pailletten, Netz, 98-XL, Eislauf, RSG, Rollsport

Een uitgeprinte plattegrond is op te halen bij de blauwe keet van Dorpsbelangen welke bij Modehuis Ekster/Agessingel zal staan.

Op de afbeeldingen ziet u welke adressen er allemaal meedoen en treft u tevens een plattegrond.

 

Eerder hebben we gemeld dat het zwembad niet op 27 april maar op zaterdag 4 mei zijn deuren zou openen. Door verschillende omstandigheden lukt dit echter niet.Spelers C-971 Snake Embosted Wrap Pool Cue w GRATIS Verzending Begin volgende week wordt het een nieuwe verwarmingsketel geplaatst. Deze werkzaamheden duren ongeveer een week. Daarnaast moet het bad nog opgewarmd worden. Zeker met de huidige buitentemperaturen duurt dat tenminste 3 dagen. Hagl.fs mannen's Esker Jasje --blauw Ink Tarn blauw afmeting L