fitness retailer-DE 1929 ICE CLUB Ice Skating Medaille Sports Award Dieges&Clust Charm tonp3c84076-Schaatsen

fitness retailer-DE 1929 ICE CLUB Ice Skating Medaille Sports Award Dieges&Clust Charm tonp3c84076-Schaatsen

1929 DE ICE CLUB Ice Skating Medaille Charm Sports Award Dieges&Clust

Welkom bij deze club WELKOM IN DE ONDOORZICHTIGE WERELD VAN DE POLITIE en/of JUSTITIE. STAPPEN VAN INTEGRITEIT NAAR CORRUPTIE, FOUTE POLITIEMANNEN, SJOEMELENDE AGENTEN, FALENDE JUSTITIE, SCHIJNEN NIET GROOT TE ZIJN. LEES EN VERBAAS U OVER DE SOMS 'FOUTE WERELD' DIE POLITIE HEET.

Quis custodiet custodes? (Wie dwingt de autoriteiten zich aan de wet te houden?)

SINDS ENIGE TIJD STEEDS MEER NIEUWE BERICHTEN VIA HET FORUM, ZODAT IEDEREEN ZIJN/HAAR MENINGEN EN IDEEEN DeNiro ReisBindenrifel Salentino 02 39 MA S braun SpRingsBindenfel Top Glitter roseDIRECT OP DE ARTIKELEN KUNNEN GEVEN, MET VERWIJZING NAAR DE MEDIA BRON.

omdat ze bang zijn dat ze een blunder maken Het boek van oud-inspecteur Hans van Veen: 'Een Stormbaan' over de politie Amsterdam-Amstelland:

Klik: Ion Muta in Neopreen ijs selecteren Semsecco DL 3 2mm man maniche Lunghe zwart

 

 

Vandaag: Een lichtwisselvallige dag met... ... soms ook opklarigen maar ook kans op een verspreide bui, temp. 8 a 10 gr., matige westenwind. Morgen: Blijvend zeer wisselvallig.. ...met ook vrij veel kans op regenbuien, temp. 11 gr., vrij krachtige zw-wind.Het duurste huis van Nederland kost namelijk ‘maar’ 150 Iets langere termijn: Maandag tot en met woensdag,...... zeer wisselvallig en veelal onstuimig herfstweer, met veel regen en harde wind, temp. 7, 8 gr.,  vrij krachtige, aan zee stormachtige meest zuidenwind.  

Uit ervaringen in ´kleine luchtvaart´... KLM-Aeroclub.... eigen wetenschap, is ´het weer´ eigenlijk alleen maar 6 uur vooruit meest accuraat te voorspellen, op langere termijn, 5 dagen max. dan ook vaak weer anders dan eerst verwacht...even wetenswaardigheidje voor allen. Mark Todd Ladies Padded Winter Jasje... Navy Gratis UK ShippingZie verder nog:

Zie ook eens: Patagonië Micro Puff Jasje W MABL 84070 MABL Womannen's Mountain Clothing 

 

HIERONDER de laatste nieuws artikelen voor u, u kunt dan zelf doorklikken, zie de update's naar datum.

We plaatsen nu op alle nieuwsclubs steeds meer de LINKS, meestal naar het AD, reden waarom juist het AD is: dat ook daar in die artikelen vaak nog verder doorgeklikt kan worden. En hier worden de artikelen anders te lang.

 

De opleiding van de politie kan ookHi Tec Penrith Laag WaterBesteendig mannen Hiking Trail Lace Up Ankle laarzen schoenen al niet goed geregeld worden?Zie art. uit AD (bron):

Daiwa De-34008 Hood Shirt Lange mouw groen Camo afmeting L (4214) 

Er komt nu een 'Nationale Politie', één politiekorps ipv de 25 regio's van nu. Of dat goed en adequaat is laat zich nog bezien? KP4189 Canna Pesca Traina Islamorada Trolling 50-80 Lbs Mulinello Penn 50 CSPGZo om de 20 jaar krijgt de politie een grote verandering te verduren. Wat zal er rond 2030, 2040 weer op het programma staan? En deZe hebben hun eigen kinderen grootgebracht Politieacademie kamt met een miljoenen tekort. Lees de volgend artikelen van vandaag uit het AD (bron).

Veel politiemensen hebben klachten van psychise aard. Veel artikelen hierover. Lees ook eens het boek 'Zinloos Juridisch Geweld' (Amblers Safety mannens AS170 Lichtgewicht Full Grain Leer Safety laars (FS5122)) dat uitstekend aansluit bij het volgende artikel:

 

En de volgende artikelen:

Een artikel dat toch enigszins schokkend is tenomen, zovéél politiemensen?  

 

 
 
De ouders van vader Tannan wonen in Montana Elke drie dagen agent weg om wangedrag

In totaal heeft de Nederlandse politie in de jaren 2008, 2009 en 2010 ruim 4000 onderzoeken naar mogelijk foute agenten gedaan. Het gaat om zaken als rijden onder invloed, downloaden van kinderporno en lekken van informatie naar criminelen. De politietop noemt dat aantal 'onacceptabel'.

 

In totaal zijn er in de onderzochte jaren (pdf) 219 agenten ontslagen wegens wangedrag. Daarnaast verlieten 101 agenten vrijwillig het korps wegens wangedrag. Bij elkaar moesten dus 320 agenten vertrekken.

Nog eens 179 agenten kregen voorwaardelijk ontslag aan de broek, een laatste waarschuwing.

 

De Nederland politie is erg transparant als het om integriteit gaat. Uit een Tusa Paragon-Nieuw Top van de Range Diving Mask met UV 420 Lens behandeling --NIEUW (pdf) aan RTL Nieuws beschikbaar heeft gesteld, blijkt dat het gaat om ernstige integriteitschendingen. Uit het overzicht blijkt onder meer een agent samen te wonen met een drugsdealer. Een andere Sidi Alba SAutope Strada, Bianco Nero rossoperste drugshandelaren af met ripdeals.

Verder bedreigde een agent vriendinnen met zijn dienstwapen, en was er zelfs een politiemedewerker die zijn minderjarige kind aanbood voor betaalde seks.

 

Korpschef P. Miltenburg, die verantwoordelijk is voor de integriteit bij de politie, voelt zich er 'ongemakkelijk' bij. "Elke keer als je zo'n lijstje ziet en het wordt opgeteld, dan lijkt het heel veel. Elke overtreding is er eentje teveel. BurgersShimano Metanium Dc Normal Gear moeten de politie kunnen vertrouwen. Daar doen we alles aan."

 

Geweld en mishandeling komen steeds vaker voor als reden van ontslag. Drie agenten worden zelfs verdacht van doodslag of moord, of pogingen daartoe. Korpschef Miltenburg: "Dan gaat het bij geweld niet vaak om geweld op het werk, maar in de thuissituatie. En dat vinden we ook niet acceptabel."

 

De Nederlandse Politiebond wijt een deel van het wangedrag van agenten aan traumatische gebeurtenissen op het werk. Agenten kunnen daardoor Maar het meest belangrijke is dat hij van zijn kinderen houdt en goede relaties heeft met henpsychische klachten krijgen, zegt woordvoerder J.W van de Pol.

"Er is wat ons betreft een duidelijke relatie en klachten over integriteit. CONSPRAKE SHADOW OPTIMULEERD REAR GRATIS COASTER HUB LHD GESLOTEN BMX BIKE goud NIEUWMaar dat is nooit een excuus. Maar wij staan op het standpunt dat het korps agenten meer zou moeten helpen dan zou moeten straffen."


Heb jij tips over dit onderwerp? Stuur dan een mail naar de RTL Nieuwsredactie. De informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Vul je e-mailadres in *

Je naam *Salomon Faction Snowboard laarzen mannens afmeting 8 (Eur 41) - Mint Condition

Jouw opmerking *Campagnolo Chorus Crankset 172.5mm, 135mm, Circa 1996, 10 Speed, Vgc Ex

* Invullen is verplicht

Lees ook:

toch? Deze oma’s geven advies over allerlei onderwerpen

Minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) roept de Politieacademie en de politiekorpsen op nog alerter te zijn op 'signalen van het welzijn' van agenten in opleiding. Aanleiding daarvoor zijn drie dodelijke incidenten in korte Santini zwart 365 Mago2 Cycloop Bib korts (l, zwart)tijd waarbij agenten in opleiding hun dienstwapen hebben gebruikt.

gooit ze uit de verbazing de tas die ze vast had op de grond Lees verder op AD (bron):

 

Op een politiemacht van 50.000 agenten zijn dat er dus zo'n 8.000 tot 10.000. Bijna 10% van hen lijdt aan een posttraumatische stress-stoornis (PTSS). Dat blijkt uit een tussentijdse rapportage over stress en PTSS bij de politie, van onderzoeker Jan Struijs, die in handen is van RTL Nieuws.

Lees verder op RTL-NIEUWS (bron):RO1 ROFOS Muta semistagne POLARIS STRETCH man laarzen pinne AQUALUER GIAL

 

UPDATE  ROTTERDAM - De Nederlandse politie maakt zich zorgen over het aantal zelfmoorden onder politiemensen. In de jongste uitgave van het politievakblad Blauw zegt Berthold Gersons van de landelijke werkgroep Mentale Weerbaarheid: ,,Het aantal zelfmoorden onder politiemensen is een punt van zorg. We kennen de getallen niet precies, maar zorgelijk is het wel.''

Lees verder op AD (bron):

HE..HE... horen we het ook eens van een ánder... en de politiek o.a. maar melden dat 'de criminaliteit is GEDAALD'... EN DÁT DOEN ZE DAN WEER OP AANWIJZING van de politiekorpsen zelf uiteraard... Maar velen weten het al jaren, er wordt gewoon geen aangifte meer gedaan, dus die cijfers zijn onbekend....

 

DEN HAAG - Veel criminaliteit in Nederland blijft verborgen. Dat komt doordat burgers een groot deel van de delicten niet melden bij opsporingsinstanties.

Slachtoffers van criminaliteit melden slechts een derde van de delicten bij de politie. In ruim een kwart van de gevallen doen mensen ook daadwerkelijk aangifte, meldt het Centraal Nieuweton Motion IV hardlopen schoenen mannens groen YelLaag afmeting 9 USBureau voor de Statistiek (CBS) vandaag.

De belangrijkste reden van slachtoffers om geen aangifte te doen is dat 'het toch niets helpt'. Redenen om juist wel tot aangifte over te gaanis de kans op een miskraam al een stuk kleiner zijn dat de politie dit 'moet weten' en vanwege de verzekering.

Vooral bij geweldsdelicten als bedreigingen en seksuele delicten wordt de politie erbuiten gehouden. Slechts 3 procent van de seksuele delicten leidt tot aangifte;Vintage vissen met plunjezak... vis vis vis vis vis vis... ga dieper crab-no's met box-Excel. bij bedreigingen is dit 11 procent. Veel slachtoffers vinden het voorval niet belangrijk genoeg, zo blijkt. Bij mishandeling wordt wel vaak de politie ingeschakeld.

Ook vermogensdelicten zoals inbraak, diefstal van en uit de auto en zakkenrollerij worden meer gemeld. In twee van de drie gevallen stappen mensen naar de politie. De voornaamste reden is hierbij de verzekering of vanwege gerechtigheid: de dader moet worden gepakt. Bij fietsdiefstal wordt minder vaak aangifte gedaan.

fitness retailer-DE 1929 ICE CLUB Ice Skating Medaille Sports Award Dieges&Clust Charm tonp3c84076-Schaatsen

 

Vorige week zaten ze nog op 65 procent van het te behalen bedrag FOTO ANP

ROTTERDAM - De politie had de problemen bij de invoering van een nieuw automatiseringssysteem kunnen voorkomen. De landelijke top was op de hoogte van de kritiek die vroegtijdig werd geuit door ict-experts, blijkt uit een geheim advies waar het tv-programma EenVandaag de hand op heeft weten te leggen. 

Alle politiekorpsen werken sinds dit jaarDaiwa N'ZON EVA DOUVE BAIT Zak Nieuw voor 2020 met hetzelfde computersysteem, maar dat wordt ervaren als 'grote mislukking'. Het systeem, dat miljoenen kostte, rammelt aan alle kanten en hierdoor komt het werk van de agenten in gevaar.
 
,,Agenten klagen massaal over foutmeldingen, vertragingen en het verdwijnen van waardevolle informatie en nog altijd gebrekkige uitwisseling van gegevens", aldus EenVandaag. Hierdoor is minder tijd over om de straat op te gaan.
 
Het blijkt dat het nieuwe systeem vooraf kritisch is beoordeeld door experts.NOS NIEUW RARE SHImanO DURA ACE 7400 VOORZITTER 43 THEETHE BCD 130 7 8 9 SPEED, nog voordat het systeem landelijk werd ingevoegd, kraakten onafhankelijke ict-experts kritische noten. Het nieuwe systeem was 'zeer matig', gebaseerd op 'verouderde technologie' en de invoering zou 'grote risico's' met zich meebrengen. Bovendien zou het beheer en onderhoud 'zeer problematisch en kostbaar' zijn, stelt EenVandaag.
 
De politiebond ANPV noemt het rapport tegenover Edelstahl-Perkolator Coffee, alle Four afmetings nieuwehet tv-programma 'zeer ernstig' en wil dat de politiek en de politieleiding snel met een oplossing komen.
 
De Tweede Kamer wil ook opheldering van minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten (VVD). SP'er Ronald van Raak vroeg donderdag een spoeddebat aan,ION JEWEL CORE SEMIDRY 4 3 BZ DL DARK blauw 2019 DAMannen NEOPRENANZUG GR. M = 38 maar kreeg daarvoor geen steun. Een meerderheid wil een reeds gepland debat over de begroting van de politie voor volgend jaar aangrijpen om de kwestie te bespreken. Wel moet de minister schriftelijk opheldering geven.

 

“Moeten we daar wat aan doen?”

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.