zal Flexbus de Marne een (deels) nieuwe route gaan rijden. Dit betekent, dat de dienstregeling zal worden aangepast.

In de nieuwe situatie zullen we niet meer door Zoutkamp en Niekerk rijden maar zullen Molenrij, Kloosterburen en Kruisweg in de
Sommige mannen weten niet eens dat er een test is dienstregeling worden opgenomen omdat van Molenrij naar Wehe den Hoorn geen openbaar vervoer rijdt.

RAB LATOK MONTAIN 3 oranje 2-3

 

Het Gronings volkslied bestaat dit jaar (2019) 100 jaar. We willen het daarom eren met de grootste hommage ooit.
Door duizenden mensen, verspreid over vele plekken in de provincie, Viking A470 Pool Cue w ViKORE Shaftwordt tegelijk Van Lauwerzee tot Dollard tou gezongen.Veelvoorkomende symptomen van de ziekte zijn prostaatpijn
Daar willen we in Leens graag aan meedoen!!

Op zaterdag 28 september 2019 om 17.00 uur bij de muziektempel Vango Langley 400XL familie tent (2019 model)aan de Jan Zijlmasingel zullen we als trotse Groningers Van Lauwerzee tot Dollard tou zingen.
Lees meer

Jan Keizer over prostaatkanker: “Als ik die tes

 

Vanaf vrijdagmiddag 14:00 tot omstreeks 2:00 uur is er een gedeelte afgesloten van de van Iperensingel voor het auto- fietsverkeer dit i.v.m. Marnespeulen.KG96 Team Replica Transfer Foil Decales Set

Zaterdagochtend 6:00 uur tot zaterdagavond 18:00 uur zullen er delen van de Agessingel, van Iperensingel en de Werkmansingel afgesloten zijn voor auto- fietsverkeer i.v.m. jaarmarkt!

Zie plattegrond voor meer informatie!

 

De werkgroep Zichtlijnen versterken en Vergroening doorgaande route door Leens heeft zich de afgelopen twee jaar hard gemaakt voor een verkeersveiliger en groener inrichting van De Valge en Wierde. Dit naar aanleiding van de uitkomsten uit de Dorpsvisie SALE SALE GUL Code Zero 3mm FL Longjohn --Metal --CZ4301 Watersport SurfenLeens in Beweging.

Met name de infrastructuur van de doorgaande route was een grote opgave. Wij kregen de vraag/opdracht van de gemeente om daarvoor een voorstel te doen in overleg met de aanwonenden en overige belanghebbenden. Wij zijn hierin namens deSun Pleasure Party Bird Island Voor 6 Persoon Peacock Island Water Float Lounge gemeente begeleidt door bureau Sweco. In de afgelopen periode zijn diverse concept ontwerpen uitgewerkt en gepresenteerd aan het dorp. Voor enkele locaties hebben specifiek met direct omwonenden sessies een van de dunste zangeressen van Nederlandplaatsgevonden. 

Afgelopen april was de laatste bijeenkomst van de werkgroep. Tijdens deze bijeenkomst is ingezoomd op De Valge (in het nauwe gedeelte) omdat Nieuwe-Old-Stock Suntour Pro-Compe Ultra 6-Speed Gratiswheel (14x22) w zilver Finisher geen breed draagvlak bestond voor een in een eerder stadium voorgesteld ontwerp. Tijdens de avond zijn zes uiteenlopende varianten gepresenteerd en aan stemming onderworpen. De opkomt was erg hoog. Er is een variant die duidelijk als voorkeursvariant naar voren is gekomen. Deze variant is vervolgens besproken met de klankbordgroepTTT Ahero Tri bar fietsstuur set --42cm --NOS waaraan o.a. Qbuzz, LTO en Cumela deelnemen. De klankbordgroep heeft het advies van de werkgroep en daarmee de voorkeur van de bewoners overgenomen.

Het voornemen was om voor de zomervakantie terugkoppeling richting omwonenden en het dorp te geven over het voorgenomenOm huidkanker te voorkomen is het belangrijk om je goed in te smeren ontwerp van De Valge en Wierde en daarin ook het proces voor verdere betrokkenheid voor de definitieve uitwerking aan te geven. Scherp 3-in-1mannen's Normandie Jasje in bruinDe planning hiervoor is iets naar achteren geschoven. Dit heeft te maken met gemaakte afspraken tussen de gemeente Het Hogeland en de provincie Groningen die nu na het voorstel van de werkgroep geformaliseerd dienen te worden. De verwachting is dat dit onderdeel voor de vakantie is afgerondShimano FIXCEL ULTRA PREMIUM 170 ZF-517S Visserijkoelbox zodat na de vakantie terugkoppeling richting bewoners en het dorp kan plaatvinden.      

Met het voorstel van de werkgroep voor inrichting van De Valge en MAP Lichtwight Tactical Combat Buitenshuis Freizeit broek Hose coyote 44x32Wierde richting de gemeente Het Hogeland heeft de werkgroep haar opdracht volbracht en wordt zij opgeheven. De werkgroep wil graag de gemeente bedanken Shimano Talica 25 2-snelheid met vrije Braid kleur van keuzevoor het vertrouwen in de opdracht en wil ook nadrukkelijk het dorp en de direct omwonenden bedanken voor alle inbreng. Dit was veel en soms even schurend, maar alleen zo is maximaal draagvlak mogelijk voor de voorgenomen herinrichting. kun je erger voorkomenBureau Sweco begeleidt de gemeente verder tot aan de besluitvorming. Zij zal ook de terugkoppelingsbijeenkomst voor na de zomervakantie organiseren. U wordt hier verder nog over geïnformeerd.


  • Barbecue
    Diverse soorten vlees en salades voor €1,-
    Tijdens barbecue prijsuitreiking verloting

  • Top Coverband Switch

Zondag 8 september

 

Man overleeft blikseminslag dankzij zijn slippe

 

Op zaterdag 22 juni vormt Landhuis Oosterhouw in Leens het toneel van kunst- en literatuurfestival Alice in O-H. Duik in het konijnenhol met kunstenares Tinkebell, zangeres Eva Lavooij en de dode dichters C.O. Jellema en Jack Gilbert. Dwaal door de Jan Keizer over prostaatkanker: “Als ik die teseclectische tuinen van ontwerper Klaas T. Noordhuis. Bezoek de tentoonstelling ‘af/of’, met onder meer fotografie van Zeer Clean Nordica GPTJ Jeugd Ski laarzen Grootte 25.5 290mm bergafwaarts jongens meisjesAnnemarie van Buuren en Frida Derksema. Laat uw portret maken met een antieke camera uit de tijd van Lewis Carroll.

DE NOORD FACE Surgernt Knuffelde T93UWILD7 Training Sweatpants broeken mannens

 

ZaterdagPenn Affirity II 2017 Live Liner reel met gratis spool systeem Saltwater Resistent uur is er een feestelijk opening met medewerking van Coverband Stoal Eenrum, Streetdance Fitnesscentrum Wierde Leens en PBSystems Licht en Geluid.

Naast de muzikale omlijsting en de actieve dansgroep is er een barbecue en drankje,
(tegen geringe vergoeding). Een feestelijk begin van de zomer. Kom en geniet.

Dorpsbelangen Leens.Shimano visrol ULTEGRA 1000S Gebruikt met lijn uit Japan

Noteer al vast in de agenda de Leensterweek is van 3 tot 8 september het beloofd een geweldige week te worden.

ook zijn PSA-waarde werd onderzocht

Al een paar keer hebben we moeten besluiten om de opening van het zwembad uit te stellen. In de tussenliggende periode is er hard gewerkt om het zwembad van nieuwe ketels teNalini PRO Nalini W Jersey Radtrikot Langarm schwarz rot (UVP 99,90 EUR) voorzien. Gelukkig mogen we nu melden dat het zwembad dinsdag 21Nieuwe Balans Official Womannens Liverpool FC Home Football Shirt Jersey 2019-20 mei aanstaande weer open gaat op de gebruikelijke tijden. Dat betekent o.a. dat ook de zwemlessen vanaf die datum door gaan.

De KIOSK is inmiddels weer open met een nieuwe beheerder.Onze website en e mail adres zijn nog uit de lucht. U kunt het zwembad nu bereiken op tel. Man overleeft blikseminslag dankzij zijn slippers - Libelle.

Nogmaals onze excuses aan onze zwemmers en andere gasten maar we hopen op een mooi seizoen.

Bestuur Zwembad de Marne

geen overschot-DC 2020 Rechter Dual BOA mannen's Snowboard laarzen NIEUW Grootte 12 kudde tavk1861775-Skiën en snowboarden

 

Op zaterdag 18 mei organiseert Dorpsbelangen Leens een schuur, tuin en garageverkoop. Met zo’n 47 deelnemers door heel Leens bieden bewoners hun tweedehands waar aan. De locaties zijn vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur te bezoeken.YUNIPER 49g RECORD UltraLicht Steuersatz Semi-integraBindenrt ZS 44 28.6 30 lila

Een uitgeprinte plattegrond is op te halen bij de blauwe keet van Dorpsbelangen welke bij Modehuis Ekster/Agessingel zal staan.

Op de afbeeldingen ziet u welke adressen er allemaal meedoen en treft u tevens een plattegrond.

 

Eerder hebben we gemeld dat het zwembad niet op 27 april maar op zaterdag 4 mei zijn deuren zou openen. Door verschillende omstandigheden lukt dit echter niet.Maloja Funktionsunter those Hose BadilM.Pants mannen-disputen 65533; s Base Layer Knickers Begin volgende week wordt het een nieuwe verwarmingsketel geplaatst. Deze werkzaamheden duren ongeveer een week. Daarnaast moet het bad nog opgewarmd worden. Zeker met de huidige buitentemperaturen duurt dat tenminste 3 dagen. Brand nieuwe 70L Decathlon Rugzak --rrp 65533;655533; 79