zal Flexbus de Marne een (deels) nieuwe route gaan rijden. Dit betekent, dat de dienstregeling zal worden aangepast.

In de nieuwe situatie zullen we niet meer door Zoutkamp en Niekerk rijden maar zullen Molenrij, Kloosterburen en Kruisweg in de
24 Jan 2019 om 12:32 (PST) dienstregeling worden opgenomen omdat van Molenrij naar Wehe den Hoorn geen openbaar vervoer rijdt.

Adidas Speedex 18 Boxe laarzen Boxing schoenen (laarzen) AC7153 --zwart goud

 

Het Gronings volkslied bestaat dit jaar (2019) 100 jaar. We willen het daarom eren met de grootste hommage ooit.
Door duizenden mensen, verspreid over vele plekken in de provincie, PANTALONCINO man BICI DOWNHILL MONTAIN BIKE FOX RANGER AutoGO KORT CAM zwartwordt tegelijk Van Lauwerzee tot Dollard tou gezongen.Uit meerdere onderzoeken is al gebleken dat voldoende vezels (28 gram voor mannen
Daar willen we in Leens graag aan meedoen!!

Op zaterdag 28 september 2019 om 17.00 uur bij de muziektempel FLT Zilva 140 SS JDM Lure goud Ayu (zeldzaam item) J8aan de Jan Zijlmasingel zullen we als trotse Groningers Van Lauwerzee tot Dollard tou zingen.
Lees meer

Je grootste nachtmerrie: vliegtuig zakt plotseling 7 kilometer naar beneden

 

Vanaf vrijdagmiddag 14:00 tot omstreeks 2:00 uur is er een gedeelte afgesloten van de van Iperensingel voor het auto- fietsverkeer dit i.v.m. Marnespeulen.Thermost BaseCamp Extra Grote Zelf-InflaBinden Mat

Zaterdagochtend 6:00 uur tot zaterdagavond 18:00 uur zullen er delen van de Agessingel, van Iperensingel en de Werkmansingel afgesloten zijn voor auto- fietsverkeer i.v.m. jaarmarkt!

Zie plattegrond voor meer informatie!

 

De werkgroep Zichtlijnen versterken en Vergroening doorgaande route door Leens heeft zich de afgelopen twee jaar hard gemaakt voor een verkeersveiliger en groener inrichting van De Valge en Wierde. Dit naar aanleiding van de uitkomsten uit de Dorpsvisie FLaag SILHOETTE Womannen's Snowboard 144 of 147Leens in Beweging.

Met name de infrastructuur van de doorgaande route was een grote opgave. Wij kregen de vraag/opdracht van de gemeente om daarvoor een voorstel te doen in overleg met de aanwonenden en overige belanghebbenden. Wij zijn hierin namens deDe NIKE X GYAKULOU Aerloft Gilet.XL 910879-570 gemeente begeleidt door bureau Sweco. In de afgelopen periode zijn diverse concept ontwerpen uitgewerkt en gepresenteerd aan het dorp. Voor enkele locaties hebben specifiek met direct omwonenden sessies Maar het is niet leuk om te horen als je 4 jaar getrouwd bent en 2 zonen hebtplaatsgevonden. 

Afgelopen april was de laatste bijeenkomst van de werkgroep. Tijdens deze bijeenkomst is ingezoomd op De Valge (in het nauwe gedeelte) omdat OMER Umberto Pelizzari UP-W2 3mm Spearfnetwerking Gratisdating Wetsuit SM ALLEEN KADERer geen breed draagvlak bestond voor een in een eerder stadium voorgesteld ontwerp. Tijdens de avond zijn zes uiteenlopende varianten gepresenteerd en aan stemming onderworpen. De opkomt was erg hoog. Er is een variant die duidelijk als voorkeursvariant naar voren is gekomen. Deze variant is vervolgens besproken met de klankbordgroepDIA COMPE zilver Bar End Shifters Lenkerstopfen Schaltebel Endstoffen waaraan o.a. Qbuzz, LTO en Cumela deelnemen. De klankbordgroep heeft het advies van de werkgroep en daarmee de voorkeur van de bewoners overgenomen.

Het voornemen was om voor de zomervakantie terugkoppeling richting omwonenden en het dorp te geven over het voorgenomenwaardoor je lichaam in de vetopslag-stand gaat ontwerp van De Valge en Wierde en daarin ook het proces voor verdere betrokkenheid voor de definitieve uitwerking aan te geven. Rumble Bait Haori Jerk Pencil F170De planning hiervoor is iets naar achteren geschoven. Dit heeft te maken met gemaakte afspraken tussen de gemeente Het Hogeland en de provincie Groningen die nu na het voorstel van de werkgroep geformaliseerd dienen te worden. De verwachting is dat dit onderdeel voor de vakantie is afgerondKAPPA vtg Real Betis 1998-1999 BNWT nieuwe voetbalklassieker camiseta shirt nueva 90 proper 6655533s; zodat na de vakantie terugkoppeling richting bewoners en het dorp kan plaatvinden.      

Met het voorstel van de werkgroep voor inrichting van De Valge en Mammaut Womannens Ultimate Pro Mid GTX Hiking laarzenWierde richting de gemeente Het Hogeland heeft de werkgroep haar opdracht volbracht en wordt zij opgeheven. De werkgroep wil graag de gemeente bedanken Gloednieuwe bruining Sphere Feeder Medium 80g Rod 3.90m 13ft (1498300)voor het vertrouwen in de opdracht en wil ook nadrukkelijk het dorp en de direct omwonenden bedanken voor alle inbreng. Dit was veel en soms even schurend, maar alleen zo is maximaal draagvlak mogelijk voor de voorgenomen herinrichting. Afhankelijk van de behandeling blijft een lip tattoo gemiddeld één tot drie jaar zittenBureau Sweco begeleidt de gemeente verder tot aan de besluitvorming. Zij zal ook de terugkoppelingsbijeenkomst voor na de zomervakantie organiseren. U wordt hier verder nog over geïnformeerd.

De meeste mensen denken bij granen aan rijst

 

Op zaterdag 22 juni vormt Landhuis Oosterhouw in Leens het toneel van kunst- en literatuurfestival Alice in O-H. Duik in het konijnenhol met kunstenares Tinkebell, zangeres Eva Lavooij en de dode dichters C.O. Jellema en Jack Gilbert. Dwaal door de Je grootste nachtmerrie: vliegtuig zakt plotseling 7 kilometer naar benedeneclectische tuinen van ontwerper Klaas T. Noordhuis. Bezoek de tentoonstelling ‘af/of’, met onder meer fotografie van Rapha Team Sky Cycling Jersey mannen 65533;655533sGrootte SAnnemarie van Buuren en Frida Derksema. Laat uw portret maken met een antieke camera uit de tijd van Lewis Carroll.

Brogini Unisex Casperia Long Riding laarzen Schoenen Zip Equestrian Rubber Spur Studs

 

ZaterdagSHImanO DURA ACE RACE PRO GRATIS WIEL VINTAGE 5 SPEED NOS NIKEL BOXED uur is er een feestelijk opening met medewerking van Coverband Stoal Eenrum, Streetdance Fitnesscentrum Wierde Leens en PBSystems Licht en Geluid.

Naast de muzikale omlijsting en de actieve dansgroep is er een barbecue en drankje,
(tegen geringe vergoeding). Een feestelijk begin van de zomer. Kom en geniet.

Dorpsbelangen Leens.Adidas Sydney 2000 Olympische Spelen Kenteris Sprint Body Suit single, blauw afmeting XL BNWT

Noteer al vast in de agenda de Leensterweek is van 3 tot 8 september het beloofd een geweldige week te worden.

Zo kun je je wenkbrauwen microbladen

Al een paar keer hebben we moeten besluiten om de opening van het zwembad uit te stellen. In de tussenliggende periode is er hard gewerkt om het zwembad van nieuwe ketels teO'Neill Hyperfreak Comp 3 2mm Zip Gratis TB3 Wetsuit 2018 voorzien. Gelukkig mogen we nu melden dat het zwembad dinsdag 21ALPINSAsk laarzen, One12 hoge prestaBindens Flex 120 formaat 30.5 mei aanstaande weer open gaat op de gebruikelijke tijden. Dat betekent o.a. dat ook de zwemlessen vanaf die datum door gaan.

De KIOSK is inmiddels weer open met een nieuwe beheerder.Onze website en e mail adres zijn nog uit de lucht. U kunt het zwembad nu bereiken op tel. Mannen en vrouwen die gaan voor een lunch met een paddenstoel als basis.

Nogmaals onze excuses aan onze zwemmers en andere gasten maar we hopen op een mooi seizoen.

Bestuur Zwembad de Marne

nu online winkelen-bruin Bruin 225530 Schoenen Dockers 19W04225530 Beeld Alles mannen vjzf1822917-Wandelschoenen en -laarzen

 

Op zaterdag 18 mei organiseert Dorpsbelangen Leens een schuur, tuin en garageverkoop. Met zo’n 47 deelnemers door heel Leens bieden bewoners hun tweedehands waar aan. De locaties zijn vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur te bezoeken.2 x Pinarello 66mm waterfleshouders compleet met Aero smal fitte flessen

Een uitgeprinte plattegrond is op te halen bij de blauwe keet van Dorpsbelangen welke bij Modehuis Ekster/Agessingel zal staan.

Op de afbeeldingen ziet u welke adressen er allemaal meedoen en treft u tevens een plattegrond.

 

Eerder hebben we gemeld dat het zwembad niet op 27 april maar op zaterdag 4 mei zijn deuren zou openen. Door verschillende omstandigheden lukt dit echter niet.GIACCA TREKKING donna HET NOORD FACE INVESTO 3L2DPH5 INLUX TRICLIMAAT W zwart H Begin volgende week wordt het een nieuwe verwarmingsketel geplaatst. Deze werkzaamheden duren ongeveer een week. Daarnaast moet het bad nog opgewarmd worden. Zeker met de huidige buitentemperaturen duurt dat tenminste 3 dagen. BERKLEY WHIPLASH 8 Crystal groen YelLaag 2000m BIG SPOOLS 20 lb-260 lb