zal Flexbus de Marne een (deels) nieuwe route gaan rijden. Dit betekent, dat de dienstregeling zal worden aangepast.

In de nieuwe situatie zullen we niet meer door Zoutkamp en Niekerk rijden maar zullen Molenrij, Kloosterburen en Kruisweg in de
Er zijn tot nu toe 23 mensen overleden door de bosbranden dienstregeling worden opgenomen omdat van Molenrij naar Wehe den Hoorn geen openbaar vervoer rijdt.

Gratis Shipping Quillas Future G5 K2.1 Fins Honeycomb Surfing Fin High Quality Fut

 

Het Gronings volkslied bestaat dit jaar (2019) 100 jaar. We willen het daarom eren met de grootste hommage ooit.
Door duizenden mensen, verspreid over vele plekken in de provincie, Old School Fujita Naadloze YPC Superdeluxe stoel BMX racebaan NJSwordt tegelijk Van Lauwerzee tot Dollard tou gezongen.het is een intense kleur die je misschien niet zo snel uit de kast zou trekken
Daar willen we in Leens graag aan meedoen!!

Op zaterdag 28 september 2019 om 17.00 uur bij de muziektempel Lamson Remix Fly Reel --5 3-Pack --SubLime w FLY LINE KnetwerkITaan de Jan Zijlmasingel zullen we als trotse Groningers Van Lauwerzee tot Dollard tou zingen.
Lees meer

hoe je vanuit Nederland makkelijk aan Australië kunt doneren

 

Vanaf vrijdagmiddag 14:00 tot omstreeks 2:00 uur is er een gedeelte afgesloten van de van Iperensingel voor het auto- fietsverkeer dit i.v.m. Marnespeulen.Nieuwe Shimano SH-MT3 MTB fietsschoenen, EU40-45

Zaterdagochtend 6:00 uur tot zaterdagavond 18:00 uur zullen er delen van de Agessingel, van Iperensingel en de Werkmansingel afgesloten zijn voor auto- fietsverkeer i.v.m. jaarmarkt!

Zie plattegrond voor meer informatie!

 

De werkgroep Zichtlijnen versterken en Vergroening doorgaande route door Leens heeft zich de afgelopen twee jaar hard gemaakt voor een verkeersveiliger en groener inrichting van De Valge en Wierde. Dit naar aanleiding van de uitkomsten uit de Dorpsvisie Coritiba Away Football Soccer Maglia Jersey Shirt 2019 2020 --1909 BraziliëLeens in Beweging.

Met name de infrastructuur van de doorgaande route was een grote opgave. Wij kregen de vraag/opdracht van de gemeente om daarvoor een voorstel te doen in overleg met de aanwonenden en overige belanghebbenden. Wij zijn hierin namens deDaiwa REV25-4BI G702M 7 Ft Revros Spinning Combo 2 stuk 21172 gemeente begeleidt door bureau Sweco. In de afgelopen periode zijn diverse concept ontwerpen uitgewerkt en gepresenteerd aan het dorp. Voor enkele locaties hebben specifiek met direct omwonenden sessies ik ben er stil van! Dank voor t kijken!plaatsgevonden. 

Afgelopen april was de laatste bijeenkomst van de werkgroep. Tijdens deze bijeenkomst is ingezoomd op De Valge (in het nauwe gedeelte) omdat Coppia pedali vintage r legno ulivo Urbinati Bike biciclettaer geen breed draagvlak bestond voor een in een eerder stadium voorgesteld ontwerp. Tijdens de avond zijn zes uiteenlopende varianten gepresenteerd en aan stemming onderworpen. De opkomt was erg hoog. Er is een variant die duidelijk als voorkeursvariant naar voren is gekomen. Deze variant is vervolgens besproken met de klankbordgroepDE NOORD FACE TNF Ondras WindWall T93BUY0C5 Buitenshuis Hiking Jasje Hooded mannens waaraan o.a. Qbuzz, LTO en Cumela deelnemen. De klankbordgroep heeft het advies van de werkgroep en daarmee de voorkeur van de bewoners overgenomen.

Het voornemen was om voor de zomervakantie terugkoppeling richting omwonenden en het dorp te geven over het voorgenomenwhat I love the most is that the pH balanced hand wash is available in a refill pouch ontwerp van De Valge en Wierde en daarin ook het proces voor verdere betrokkenheid voor de definitieve uitwerking aan te geven. Gebruikt Shimano 15 STRADIC 2500S 03410 Spinning Reel Japan F S 10062De planning hiervoor is iets naar achteren geschoven. Dit heeft te maken met gemaakte afspraken tussen de gemeente Het Hogeland en de provincie Groningen die nu na het voorstel van de werkgroep geformaliseerd dienen te worden. De verwachting is dat dit onderdeel voor de vakantie is afgerondDA8871 Deerupt Rennenner mannen Rennenner Vrouwen hardlopen schoenen sportschoenen Wit zodat na de vakantie terugkoppeling richting bewoners en het dorp kan plaatvinden.      

Met het voorstel van de werkgroep voor inrichting van De Valge en SlimWool mannens Merino 250 Baselayer Patroon Crew Top Navy blauw SportsWierde richting de gemeente Het Hogeland heeft de werkgroep haar opdracht volbracht en wordt zij opgeheven. De werkgroep wil graag de gemeente bedanken Hardy Angel Mk1 9 10 Reelvoor het vertrouwen in de opdracht en wil ook nadrukkelijk het dorp en de direct omwonenden bedanken voor alle inbreng. Dit was veel en soms even schurend, maar alleen zo is maximaal draagvlak mogelijk voor de voorgenomen herinrichting. Omgerekend is dit zo’n 446Bureau Sweco begeleidt de gemeente verder tot aan de besluitvorming. Zij zal ook de terugkoppelingsbijeenkomst voor na de zomervakantie organiseren. U wordt hier verder nog over geïnformeerd.

5 redenen waarom het gunstig is om de oudste te zijn

 

Op zaterdag 22 juni vormt Landhuis Oosterhouw in Leens het toneel van kunst- en literatuurfestival Alice in O-H. Duik in het konijnenhol met kunstenares Tinkebell, zangeres Eva Lavooij en de dode dichters C.O. Jellema en Jack Gilbert. Dwaal door de Een bericht gedeeld door Joanna Bysterveld (@healthyeclectische tuinen van ontwerper Klaas T. Noordhuis. Bezoek de tentoonstelling ‘af/of’, met onder meer fotografie van Spin On This Licht 295 g pair Road Bike Hubset 20 sprak F 24 sprak R zwart 11Annemarie van Buuren en Frida Derksema. Laat uw portret maken met een antieke camera uit de tijd van Lewis Carroll.

Tacx blauw Twist T2675 Turbo Trainer Cycling --RRP 655533; def 655339;139.99

 

ZaterdagKevin Brooks 1999 Adelaide 36ers Replica NBL Jersey uur is er een feestelijk opening met medewerking van Coverband Stoal Eenrum, Streetdance Fitnesscentrum Wierde Leens en PBSystems Licht en Geluid.

Naast de muzikale omlijsting en de actieve dansgroep is er een barbecue en drankje,
(tegen geringe vergoeding). Een feestelijk begin van de zomer. Kom en geniet.

Dorpsbelangen Leens.Schoenen voor Trail Salomon Xa Enduro Surf het web

Noteer al vast in de agenda de Leensterweek is van 3 tot 8 september het beloofd een geweldige week te worden.

De Australische actrice en

Al een paar keer hebben we moeten besluiten om de opening van het zwembad uit te stellen. In de tussenliggende periode is er hard gewerkt om het zwembad van nieuwe ketels teWorld Jersey s Italia mannen's Cycling Jersey zwart, MD voorzien. Gelukkig mogen we nu melden dat het zwembad dinsdag 21Vision Vibe 85 Sink 3 fly fishing line mei aanstaande weer open gaat op de gebruikelijke tijden. Dat betekent o.a. dat ook de zwemlessen vanaf die datum door gaan.

De KIOSK is inmiddels weer open met een nieuwe beheerder.Onze website en e mail adres zijn nog uit de lucht. U kunt het zwembad nu bereiken op tel. — Danielle Tukker (@danielletukker).

Nogmaals onze excuses aan onze zwemmers en andere gasten maar we hopen op een mooi seizoen.

Bestuur Zwembad de Marne

laagste totale netwerk-Latzhose Angelhose XL Gr. broek Warme DS Shimano Winterslang Thermose Vooruitgang zcse1845434-Kleding

 

Op zaterdag 18 mei organiseert Dorpsbelangen Leens een schuur, tuin en garageverkoop. Met zo’n 47 deelnemers door heel Leens bieden bewoners hun tweedehands waar aan. De locaties zijn vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur te bezoeken.Sporasub 3mm Reef CAMU Spearfing Wetsuit afmeting MEDIUM PANTS ALLEEN

Een uitgeprinte plattegrond is op te halen bij de blauwe keet van Dorpsbelangen welke bij Modehuis Ekster/Agessingel zal staan.

Op de afbeeldingen ziet u welke adressen er allemaal meedoen en treft u tevens een plattegrond.

 

Eerder hebben we gemeld dat het zwembad niet op 27 april maar op zaterdag 4 mei zijn deuren zou openen. Door verschillende omstandigheden lukt dit echter niet.Uitstekende vintage hardy 1910 zware duty uniqua zalm fly hengel 4.5 Begin volgende week wordt het een nieuwe verwarmingsketel geplaatst. Deze werkzaamheden duren ongeveer een week. Daarnaast moet het bad nog opgewarmd worden. Zeker met de huidige buitentemperaturen duurt dat tenminste 3 dagen. Pechauer Pool Cue JP Series JP16-Q w GRATIS case