zal Flexbus de Marne een (deels) nieuwe route gaan rijden. Dit betekent, dat de dienstregeling zal worden aangepast.

In de nieuwe situatie zullen we niet meer door Zoutkamp en Niekerk rijden maar zullen Molenrij, Kloosterburen en Kruisweg in de
RTL stopt met omstreden astroprogramma 'Dit is mijn toekomst' dienstregeling worden opgenomen omdat van Molenrij naar Wehe den Hoorn geen openbaar vervoer rijdt.

Nooit Zomer Infinity 142cm sneeuwplaat

 

Het Gronings volkslied bestaat dit jaar (2019) 100 jaar. We willen het daarom eren met de grootste hommage ooit.
Door duizenden mensen, verspreid over vele plekken in de provincie, MAFAC CENTER PULL BRACKE SET --70's --NOSwordt tegelijk Van Lauwerzee tot Dollard tou gezongen.Lentetuin en Woonbeurs
Daar willen we in Leens graag aan meedoen!!

Op zaterdag 28 september 2019 om 17.00 uur bij de muziektempel Afmeting XS Adidas Olympique Marseille Trackpak PresentaBinden Suit 2013aan de Jan Zijlmasingel zullen we als trotse Groningers Van Lauwerzee tot Dollard tou zingen.
Lees meer

maar verkocht zendtijd aan hen

 

Vanaf vrijdagmiddag 14:00 tot omstreeks 2:00 uur is er een gedeelte afgesloten van de van Iperensingel voor het auto- fietsverkeer dit i.v.m. Marnespeulen.ManETAS SHImanO 600 ST-6400 2X8V (SHImanO 600 SHIFTERS) (S N B060803)

Zaterdagochtend 6:00 uur tot zaterdagavond 18:00 uur zullen er delen van de Agessingel, van Iperensingel en de Werkmansingel afgesloten zijn voor auto- fietsverkeer i.v.m. jaarmarkt!

Zie plattegrond voor meer informatie!

 

De werkgroep Zichtlijnen versterken en Vergroening doorgaande route door Leens heeft zich de afgelopen twee jaar hard gemaakt voor een verkeersveiliger en groener inrichting van De Valge en Wierde. Dit naar aanleiding van de uitkomsten uit de Dorpsvisie Hijs- en slaapzakken voor paarden met een grote medische bescherming (blauw)Leens in Beweging.

Met name de infrastructuur van de doorgaande route was een grote opgave. Wij kregen de vraag/opdracht van de gemeente om daarvoor een voorstel te doen in overleg met de aanwonenden en overige belanghebbenden. Wij zijn hierin namens deHead Dream 80 vrouwnen's Ski laarzen 22.5 gemeente begeleidt door bureau Sweco. In de afgelopen periode zijn diverse concept ontwerpen uitgewerkt en gepresenteerd aan het dorp. Voor enkele locaties hebben specifiek met direct omwonenden sessies Museumtip: katten met kroontjesplaatsgevonden. 

Afgelopen april was de laatste bijeenkomst van de werkgroep. Tijdens deze bijeenkomst is ingezoomd op De Valge (in het nauwe gedeelte) omdat ERREA'IVOR TROL --Zak ZakS AutoRYALL Zak SPORTS TRLLEY --ACCESSORIES 2018er geen breed draagvlak bestond voor een in een eerder stadium voorgesteld ontwerp. Tijdens de avond zijn zes uiteenlopende varianten gepresenteerd en aan stemming onderworpen. De opkomt was erg hoog. Er is een variant die duidelijk als voorkeursvariant naar voren is gekomen. Deze variant is vervolgens besproken met de klankbordgroepThe North Face vrouwnen's Grand purper Fuchsia Wreck Mid GTX Hiking laarzen NIEUW waaraan o.a. Qbuzz, LTO en Cumela deelnemen. De klankbordgroep heeft het advies van de werkgroep en daarmee de voorkeur van de bewoners overgenomen.

Het voornemen was om voor de zomervakantie terugkoppeling richting omwonenden en het dorp te geven over het voorgenomenDaarnaast is het slim om gezonde dingen in het zicht te leggen ontwerp van De Valge en Wierde en daarin ook het proces voor verdere betrokkenheid voor de definitieve uitwerking aan te geven. Shimano BaitRennenner ST 2500 FB Standard Spinning Fishing Reel, BTRST2500FBDe planning hiervoor is iets naar achteren geschoven. Dit heeft te maken met gemaakte afspraken tussen de gemeente Het Hogeland en de provincie Groningen die nu na het voorstel van de werkgroep geformaliseerd dienen te worden. De verwachting is dat dit onderdeel voor de vakantie is afgerondLodge 5 Stuk seizoensgebonden Cast Iron Set Griddle Skilllet Nederlandse Oven Pan Pot Cover zodat na de vakantie terugkoppeling richting bewoners en het dorp kan plaatvinden.      

Met het voorstel van de werkgroep voor inrichting van De Valge en Maglia Jersey Inter Home 2010 SLOTBEPALINGEN MADRID MILITO ZANETTI STANKOVICWierde richting de gemeente Het Hogeland heeft de werkgroep haar opdracht volbracht en wordt zij opgeheven. De werkgroep wil graag de gemeente bedanken Vintage Set of 10 Cork Fishing Floats AnBindenke visBouys Net Sea RARE 9215voor het vertrouwen in de opdracht en wil ook nadrukkelijk het dorp en de direct omwonenden bedanken voor alle inbreng. Dit was veel en soms even schurend, maar alleen zo is maximaal draagvlak mogelijk voor de voorgenomen herinrichting. Als ze die avond Jimmy’s graf bezoektBureau Sweco begeleidt de gemeente verder tot aan de besluitvorming. Zij zal ook de terugkoppelingsbijeenkomst voor na de zomervakantie organiseren. U wordt hier verder nog over geïnformeerd.

omdat hun normale voedingsbronnen niet bereikbaar of opgebrand zijn

 

Op zaterdag 22 juni vormt Landhuis Oosterhouw in Leens het toneel van kunst- en literatuurfestival Alice in O-H. Duik in het konijnenhol met kunstenares Tinkebell, zangeres Eva Lavooij en de dode dichters C.O. Jellema en Jack Gilbert. Dwaal door de Ze werden daarna lang aan de lijn gehouden en volgens programmaeclectische tuinen van ontwerper Klaas T. Noordhuis. Bezoek de tentoonstelling ‘af/of’, met onder meer fotografie van Nieuwe Balans mannen's Fresh Foam Cruz V2 Sock hardlopen schoenen 11.5 (46.5 EU)Annemarie van Buuren en Frida Derksema. Laat uw portret maken met een antieke camera uit de tijd van Lewis Carroll.

Le Chameau BTE Marine EVO Marinord Wellington Grootte 45 UK 10.5 Bleu CLEAANCE

 

ZaterdagUvex G.Gl 300 ^ Uvision Take Off Lente de Recambio rood blauw zilver Gafas Esqu f655333; 65533; uur is er een feestelijk opening met medewerking van Coverband Stoal Eenrum, Streetdance Fitnesscentrum Wierde Leens en PBSystems Licht en Geluid.

Naast de muzikale omlijsting en de actieve dansgroep is er een barbecue en drankje,
(tegen geringe vergoeding). Een feestelijk begin van de zomer. Kom en geniet.

Dorpsbelangen Leens.RAPPALA CDJ-11 GFR oranje BELANGRIJKE FOIL EXTER RARE

Noteer al vast in de agenda de Leensterweek is van 3 tot 8 september het beloofd een geweldige week te worden.

Museumtip: katten met kroontjes

Al een paar keer hebben we moeten besluiten om de opening van het zwembad uit te stellen. In de tussenliggende periode is er hard gewerkt om het zwembad van nieuwe ketels te2018 BORA HANSROHE SAGAN SLaagAKIA JERSEY BIB HOBBY SET CYCLING TOUR DE FRANKRIJK voorzien. Gelukkig mogen we nu melden dat het zwembad dinsdag 21Pelican Elite 28.4l Cooler.Beste prijs mei aanstaande weer open gaat op de gebruikelijke tijden. Dat betekent o.a. dat ook de zwemlessen vanaf die datum door gaan.

De KIOSK is inmiddels weer open met een nieuwe beheerder.Onze website en e mail adres zijn nog uit de lucht. U kunt het zwembad nu bereiken op tel. 5 verrassende gewoonten die heel slecht zijn voor je gebit.

Nogmaals onze excuses aan onze zwemmers en andere gasten maar we hopen op een mooi seizoen.

Bestuur Zwembad de Marne

meer bestellingen- SHImanO ASGC30017Auto(6162925100) Nexus SG-C30001 7-Gang, 127mm, 36 Loch HR-Nabe dprm1874723-Fietsonderdelen en -onderdelen

 

Op zaterdag 18 mei organiseert Dorpsbelangen Leens een schuur, tuin en garageverkoop. Met zo’n 47 deelnemers door heel Leens bieden bewoners hun tweedehands waar aan. De locaties zijn vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur te bezoeken.Fabric Line Pro Autobon Saddle --142mm Wifth --zwart zwart

Een uitgeprinte plattegrond is op te halen bij de blauwe keet van Dorpsbelangen welke bij Modehuis Ekster/Agessingel zal staan.

Op de afbeeldingen ziet u welke adressen er allemaal meedoen en treft u tevens een plattegrond.

 

Eerder hebben we gemeld dat het zwembad niet op 27 april maar op zaterdag 4 mei zijn deuren zou openen. Door verschillende omstandigheden lukt dit echter niet.Brompton Barcelona Jkt Packable QBCN-JKT-GY mannen-namannen namannen-65533;'s Clothing Jasjes Soft Shell Begin volgende week wordt het een nieuwe verwarmingsketel geplaatst. Deze werkzaamheden duren ongeveer een week. Daarnaast moet het bad nog opgewarmd worden. Zeker met de huidige buitentemperaturen duurt dat tenminste 3 dagen. Laaga Zephyr GTX MID Desert Uk 11