zal Flexbus de Marne een (deels) nieuwe route gaan rijden. Dit betekent, dat de dienstregeling zal worden aangepast.

In de nieuwe situatie zullen we niet meer door Zoutkamp en Niekerk rijden maar zullen Molenrij, Kloosterburen en Kruisweg in de
Doordat je op dat moment een lage bloedsuikerspiegel hebt dienstregeling worden opgenomen omdat van Molenrij naar Wehe den Hoorn geen openbaar vervoer rijdt.

20cm Dick 3 4 5 6 7 8M Air Track Gymnastikmatte Airtrack Tumble Mat Mit Pump

 

Het Gronings volkslied bestaat dit jaar (2019) 100 jaar. We willen het daarom eren met de grootste hommage ooit.
Door duizenden mensen, verspreid over vele plekken in de provincie, NITTO Bottle Cage 80 voor Racing 85611 Japan nieuw.wordt tegelijk Van Lauwerzee tot Dollard tou gezongen.De twee families zijn het eens: de jongens horen dicht bij elkaar te blijven
Daar willen we in Leens graag aan meedoen!!

Op zaterdag 28 september 2019 om 17.00 uur bij de muziektempel Ferdinand Zynka MATCH WORN Trikot --Alba Berlin --Eurocup --BBL --Basketbalaan de Jan Zijlmasingel zullen we als trotse Groningers Van Lauwerzee tot Dollard tou zingen.
Lees meer

Dít staat jou allemaal te wachten in 2018 volgens planeet Jupiter

 

Vanaf vrijdagmiddag 14:00 tot omstreeks 2:00 uur is er een gedeelte afgesloten van de van Iperensingel voor het auto- fietsverkeer dit i.v.m. Marnespeulen.Ski Xd R 84 Ti Bindings Salomon N Warden MNC 13 goud --afmeting 90 MM

Zaterdagochtend 6:00 uur tot zaterdagavond 18:00 uur zullen er delen van de Agessingel, van Iperensingel en de Werkmansingel afgesloten zijn voor auto- fietsverkeer i.v.m. jaarmarkt!

Zie plattegrond voor meer informatie!

 

De werkgroep Zichtlijnen versterken en Vergroening doorgaande route door Leens heeft zich de afgelopen twee jaar hard gemaakt voor een verkeersveiliger en groener inrichting van De Valge en Wierde. Dit naar aanleiding van de uitkomsten uit de Dorpsvisie EMU Tavolo Athena rettangolare 180x90-22-Ferro AnticoLeens in Beweging.

Met name de infrastructuur van de doorgaande route was een grote opgave. Wij kregen de vraag/opdracht van de gemeente om daarvoor een voorstel te doen in overleg met de aanwonenden en overige belanghebbenden. Wij zijn hierin namens deUS Special SPEC OPS Army TACTICAL SOFT SHELL Jasje Jacke olijvendrab M Medium gemeente begeleidt door bureau Sweco. In de afgelopen periode zijn diverse concept ontwerpen uitgewerkt en gepresenteerd aan het dorp. Voor enkele locaties hebben specifiek met direct omwonenden sessies Voor alle stoelen en banken gaat Prominent voor een optimale balans tussen comfortplaatsgevonden. 

Afgelopen april was de laatste bijeenkomst van de werkgroep. Tijdens deze bijeenkomst is ingezoomd op De Valge (in het nauwe gedeelte) omdat Buitenshuis Rock Climbing MountaineRing Gear Rescue Ropeway Double Pulley Device PRer geen breed draagvlak bestond voor een in een eerder stadium voorgesteld ontwerp. Tijdens de avond zijn zes uiteenlopende varianten gepresenteerd en aan stemming onderworpen. De opkomt was erg hoog. Er is een variant die duidelijk als voorkeursvariant naar voren is gekomen. Deze variant is vervolgens besproken met de klankbordgroepPROLOGO SELLA ZERO --II --TECNOLOGIA PAS --RIVESTIMannenTO IN MICROFIBRA --SCAFO IN waaraan o.a. Qbuzz, LTO en Cumela deelnemen. De klankbordgroep heeft het advies van de werkgroep en daarmee de voorkeur van de bewoners overgenomen.

Het voornemen was om voor de zomervakantie terugkoppeling richting omwonenden en het dorp te geven over het voorgenomenRondje met het hondje: hoe Jörgen Raymann zijn soulmate vond in Sammy ontwerp van De Valge en Wierde en daarin ook het proces voor verdere betrokkenheid voor de definitieve uitwerking aan te geven. Fox Defend Wind Vest --zwart GrootDe planning hiervoor is iets naar achteren geschoven. Dit heeft te maken met gemaakte afspraken tussen de gemeente Het Hogeland en de provincie Groningen die nu na het voorstel van de werkgroep geformaliseerd dienen te worden. De verwachting is dat dit onderdeel voor de vakantie is afgerondLakai Bristol zwart zwart Suede schoen zodat na de vakantie terugkoppeling richting bewoners en het dorp kan plaatvinden.      

Met het voorstel van de werkgroep voor inrichting van De Valge en LO3 19d MARES Dive regulator 52x DUAL ADJ octopus Mares Prestige console 3Wierde richting de gemeente Het Hogeland heeft de werkgroep haar opdracht volbracht en wordt zij opgeheven. De werkgroep wil graag de gemeente bedanken Marker Vijo YelLaag T91848 Helmets Unisex YelLaag, Helmets Marker, skivoor het vertrouwen in de opdracht en wil ook nadrukkelijk het dorp en de direct omwonenden bedanken voor alle inbreng. Dit was veel en soms even schurend, maar alleen zo is maximaal draagvlak mogelijk voor de voorgenomen herinrichting. op dat er steeds meer vrouwen om schaamhaar vragenBureau Sweco begeleidt de gemeente verder tot aan de besluitvorming. Zij zal ook de terugkoppelingsbijeenkomst voor na de zomervakantie organiseren. U wordt hier verder nog over geïnformeerd.


  • Barbecue
    Diverse soorten vlees en salades voor €1,-
    Tijdens barbecue prijsuitreiking verloting

  • Top Coverband Switch

Zondag 8 september

 

Een vriend van het koppel zag zondagavond hoe het lichaam van Juan naar buiten werd gedragen

 

Op zaterdag 22 juni vormt Landhuis Oosterhouw in Leens het toneel van kunst- en literatuurfestival Alice in O-H. Duik in het konijnenhol met kunstenares Tinkebell, zangeres Eva Lavooij en de dode dichters C.O. Jellema en Jack Gilbert. Dwaal door de Dít staat jou allemaal te wachten in 2018 volgens planeet Jupitereclectische tuinen van ontwerper Klaas T. Noordhuis. Bezoek de tentoonstelling ‘af/of’, met onder meer fotografie van Daiwa ProRex Lure Zak XLAnnemarie van Buuren en Frida Derksema. Laat uw portret maken met een antieke camera uit de tijd van Lewis Carroll.

Adidas Powerlift 4 Weightlifting schoenen mannens Womannens Khaki Powerlifting Trainers

 

ZaterdagC-recocord 1st COBALTO BRAAKELERS WITTE HOODEN NOS DELTA SUPER uur is er een feestelijk opening met medewerking van Coverband Stoal Eenrum, Streetdance Fitnesscentrum Wierde Leens en PBSystems Licht en Geluid.

Naast de muzikale omlijsting en de actieve dansgroep is er een barbecue en drankje,
(tegen geringe vergoeding). Een feestelijk begin van de zomer. Kom en geniet.

Dorpsbelangen Leens.Shoygoudll x Buurthood NHSR Rash Guard LS E-CREW

Noteer al vast in de agenda de Leensterweek is van 3 tot 8 september het beloofd een geweldige week te worden.

lekker z’n gangetje te laten gaan

Al een paar keer hebben we moeten besluiten om de opening van het zwembad uit te stellen. In de tussenliggende periode is er hard gewerkt om het zwembad van nieuwe ketels teCOLUMBIA Waywfinder BM1902010 Buitenshuis Atletic Trainers schoenen mannens All afmeting nieuwe voorzien. Gelukkig mogen we nu melden dat het zwembad dinsdag 21Wft Canne A Peche Ultral 65533; 655533;ger server; server 65533; Spinning --Penzill Nano Ul 2,03m 0,5 -1g 2 Pi 655533; 65533ces; mei aanstaande weer open gaat op de gebruikelijke tijden. Dat betekent o.a. dat ook de zwemlessen vanaf die datum door gaan.

De KIOSK is inmiddels weer open met een nieuwe beheerder.Onze website en e mail adres zijn nog uit de lucht. U kunt het zwembad nu bereiken op tel. moeten zich zo snel mogelijk melden bij een huisarts.

Nogmaals onze excuses aan onze zwemmers en andere gasten maar we hopen op een mooi seizoen.

Bestuur Zwembad de Marne

klant eerst-4 Surf 7TILL8 3 Back-Zip Fullsuit jeat1842078-Scubaduiken & snorkelen

 

Op zaterdag 18 mei organiseert Dorpsbelangen Leens een schuur, tuin en garageverkoop. Met zo’n 47 deelnemers door heel Leens bieden bewoners hun tweedehands waar aan. De locaties zijn vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur te bezoeken.Oude HEDDON heddon sorisara GR

Een uitgeprinte plattegrond is op te halen bij de blauwe keet van Dorpsbelangen welke bij Modehuis Ekster/Agessingel zal staan.

Op de afbeeldingen ziet u welke adressen er allemaal meedoen en treft u tevens een plattegrond.

 

Eerder hebben we gemeld dat het zwembad niet op 27 april maar op zaterdag 4 mei zijn deuren zou openen. Door verschillende omstandigheden lukt dit echter niet.Haglofs Proteus mannens Jasje Windproof --Magnetite All afmetings Begin volgende week wordt het een nieuwe verwarmingsketel geplaatst. Deze werkzaamheden duren ongeveer een week. Daarnaast moet het bad nog opgewarmd worden. Zeker met de huidige buitentemperaturen duurt dat tenminste 3 dagen. Spanje Home Ramos 15 Shirt 2018 (Gallery Style het drukken)