zal Flexbus de Marne een (deels) nieuwe route gaan rijden. Dit betekent, dat de dienstregeling zal worden aangepast.

In de nieuwe situatie zullen we niet meer door Zoutkamp en Niekerk rijden maar zullen Molenrij, Kloosterburen en Kruisweg in de
Voor vroege vogels die de dag beginnen met dienstregeling worden opgenomen omdat van Molenrij naar Wehe den Hoorn geen openbaar vervoer rijdt.

1995-97 Inghilterra Maglia Home XL Autografata SHIR MAILLOT TRIKOT

 

Het Gronings volkslied bestaat dit jaar (2019) 100 jaar. We willen het daarom eren met de grootste hommage ooit.
Door duizenden mensen, verspreid over vele plekken in de provincie, Salewa PUEZ PTX 2L W JKT Vivacious 2679 96118 Womannen's Mountain Clothingwordt tegelijk Van Lauwerzee tot Dollard tou gezongen.Informatie en veel gestelde vragen over Sanoma Account:
Daar willen we in Leens graag aan meedoen!!

Op zaterdag 28 september 2019 om 17.00 uur bij de muziektempel Viking A222 Pool Cue netwerk Curly Maple zwart Linen Wrap, Choice Shaft Diameter aan de Jan Zijlmasingel zullen we als trotse Groningers Van Lauwerzee tot Dollard tou zingen.
Lees meer

— Ruard Veltmaat (@RuardVeltmaat)

 

Vanaf vrijdagmiddag 14:00 tot omstreeks 2:00 uur is er een gedeelte afgesloten van de van Iperensingel voor het auto- fietsverkeer dit i.v.m. Marnespeulen.Nitto Handlebar Road 177 Noodle Aly 42Cm

Zaterdagochtend 6:00 uur tot zaterdagavond 18:00 uur zullen er delen van de Agessingel, van Iperensingel en de Werkmansingel afgesloten zijn voor auto- fietsverkeer i.v.m. jaarmarkt!

Zie plattegrond voor meer informatie!

 

De werkgroep Zichtlijnen versterken en Vergroening doorgaande route door Leens heeft zich de afgelopen twee jaar hard gemaakt voor een verkeersveiliger en groener inrichting van De Valge en Wierde. Dit naar aanleiding van de uitkomsten uit de Dorpsvisie Rob Allen Scorpia Fins Grootte LG Long Fin Full Foot Gratisdieve Snorkel SpearfrezenLeens in Beweging.

Met name de infrastructuur van de doorgaande route was een grote opgave. Wij kregen de vraag/opdracht van de gemeente om daarvoor een voorstel te doen in overleg met de aanwonenden en overige belanghebbenden. Wij zijn hierin namens deZEAL BITON Ongebruikte Viton 5 16oz Noisy Bass visgronden meer zoet water gemeente begeleidt door bureau Sweco. In de afgelopen periode zijn diverse concept ontwerpen uitgewerkt en gepresenteerd aan het dorp. Voor enkele locaties hebben specifiek met direct omwonenden sessies Kwaliteit klantenserviceplaatsgevonden. 

Afgelopen april was de laatste bijeenkomst van de werkgroep. Tijdens deze bijeenkomst is ingezoomd op De Valge (in het nauwe gedeelte) omdat Santini zwart-yelLaag 365 Scatto Cycling Bib korts (l, zwart) zwartyelLaager geen breed draagvlak bestond voor een in een eerder stadium voorgesteld ontwerp. Tijdens de avond zijn zes uiteenlopende varianten gepresenteerd en aan stemming onderworpen. De opkomt was erg hoog. Er is een variant die duidelijk als voorkeursvariant naar voren is gekomen. Deze variant is vervolgens besproken met de klankbordgroepAriat ReisBindenref Bromont Tall H2O, Sommer. waaraan o.a. Qbuzz, LTO en Cumela deelnemen. De klankbordgroep heeft het advies van de werkgroep en daarmee de voorkeur van de bewoners overgenomen.

Het voornemen was om voor de zomervakantie terugkoppeling richting omwonenden en het dorp te geven over het voorgenomenDe beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief! ontwerp van De Valge en Wierde en daarin ook het proces voor verdere betrokkenheid voor de definitieve uitwerking aan te geven. Shimano DX BR-M600 V remset BMX Mid School zilver gebruiktDe planning hiervoor is iets naar achteren geschoven. Dit heeft te maken met gemaakte afspraken tussen de gemeente Het Hogeland en de provincie Groningen die nu na het voorstel van de werkgroep geformaliseerd dienen te worden. De verwachting is dat dit onderdeel voor de vakantie is afgerondLamar mannen's Snowboard laarzen --sz 9 zodat na de vakantie terugkoppeling richting bewoners en het dorp kan plaatvinden.      

Met het voorstel van de werkgroep voor inrichting van De Valge en VooDoo St. Canoe Paddle 58 65533; Made In USA by Mitchell Paddles Lt. Weight 20 oz.Wierde richting de gemeente Het Hogeland heeft de werkgroep haar opdracht volbracht en wordt zij opgeheven. De werkgroep wil graag de gemeente bedanken Shimano Reel Metanium Dc Hg Linker Handleidingvoor het vertrouwen in de opdracht en wil ook nadrukkelijk het dorp en de direct omwonenden bedanken voor alle inbreng. Dit was veel en soms even schurend, maar alleen zo is maximaal draagvlak mogelijk voor de voorgenomen herinrichting. -hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck mocht de presentatrice de rol van tafeldame op zich nemenBureau Sweco begeleidt de gemeente verder tot aan de besluitvorming. Zij zal ook de terugkoppelingsbijeenkomst voor na de zomervakantie organiseren. U wordt hier verder nog over geïnformeerd.


  • Barbecue
    Diverse soorten vlees en salades voor €1,-
    Tijdens barbecue prijsuitreiking verloting

  • Top Coverband Switch

Zondag 8 september

 

Overige privacy vragen:

 

Op zaterdag 22 juni vormt Landhuis Oosterhouw in Leens het toneel van kunst- en literatuurfestival Alice in O-H. Duik in het konijnenhol met kunstenares Tinkebell, zangeres Eva Lavooij en de dode dichters C.O. Jellema en Jack Gilbert. Dwaal door de — Ruard Veltmaat (@RuardVeltmaat)eclectische tuinen van ontwerper Klaas T. Noordhuis. Bezoek de tentoonstelling ‘af/of’, met onder meer fotografie van Ventura blauw Silicon Snorkel ^ Diving Mask Monokle in blauw SeaQuestAnnemarie van Buuren en Frida Derksema. Laat uw portret maken met een antieke camera uit de tijd van Lewis Carroll.

Pikeur Malea Ladies Competition Shirt

 

ZaterdagGore C3 Windtopper SoftShell 100338500 mannen blad 65533; 65533s KledingJasjes Soft Shell uur is er een feestelijk opening met medewerking van Coverband Stoal Eenrum, Streetdance Fitnesscentrum Wierde Leens en PBSystems Licht en Geluid.

Naast de muzikale omlijsting en de actieve dansgroep is er een barbecue en drankje,
(tegen geringe vergoeding). Een feestelijk begin van de zomer. Kom en geniet.

Dorpsbelangen Leens.Galex AC Perugia 1999-2000 3de Shirt --NIEUW Condition --Nakata 7 Match Issue --Si

Noteer al vast in de agenda de Leensterweek is van 3 tot 8 september het beloofd een geweldige week te worden.

Stel je vraag op Facebook

Al een paar keer hebben we moeten besluiten om de opening van het zwembad uit te stellen. In de tussenliggende periode is er hard gewerkt om het zwembad van nieuwe ketels teRare.LOT VAN 2 VINTAGE 80s MOEY KAHALA BOGAST MET ANKLE LEASH BOORD voorzien. Gelukkig mogen we nu melden dat het zwembad dinsdag 21WychHout nieuwe 2018 9ft ^ 10ft 40T Autobon Blank Extricator Plus Autop Fishing Rod mei aanstaande weer open gaat op de gebruikelijke tijden. Dat betekent o.a. dat ook de zwemlessen vanaf die datum door gaan.

De KIOSK is inmiddels weer open met een nieuwe beheerder.Onze website en e mail adres zijn nog uit de lucht. U kunt het zwembad nu bereiken op tel. Defect artikel ontvangen / Garantie.

Nogmaals onze excuses aan onze zwemmers en andere gasten maar we hopen op een mooi seizoen.

Bestuur Zwembad de Marne

factory outlets-Bright Super LicenBindend Electric General EnBrighten LED Camping Emergency. De lodj1871811-Lichten, lantaarns en fakkels

 

Op zaterdag 18 mei organiseert Dorpsbelangen Leens een schuur, tuin en garageverkoop. Met zo’n 47 deelnemers door heel Leens bieden bewoners hun tweedehands waar aan. De locaties zijn vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur te bezoeken.CICLO RUOTA LIBERA 11V 11-46D CS-H113 CASSETTA NERA GHIERA NERA MICROSHIFT BICI

Een uitgeprinte plattegrond is op te halen bij de blauwe keet van Dorpsbelangen welke bij Modehuis Ekster/Agessingel zal staan.

Op de afbeeldingen ziet u welke adressen er allemaal meedoen en treft u tevens een plattegrond.

 

Eerder hebben we gemeld dat het zwembad niet op 27 april maar op zaterdag 4 mei zijn deuren zou openen. Door verschillende omstandigheden lukt dit echter niet.3 Daiwa Autop staven met Fox Apod en Warror Alarms, shimonoseki aas lopers op Begin volgende week wordt het een nieuwe verwarmingsketel geplaatst. Deze werkzaamheden duren ongeveer een week. Daarnaast moet het bad nog opgewarmd worden. Zeker met de huidige buitentemperaturen duurt dat tenminste 3 dagen. Duurzame ^ Transparent Angler's FlugoudAutobon Fishing Line w 25lb Test (250yd)