zal Flexbus de Marne een (deels) nieuwe route gaan rijden. Dit betekent, dat de dienstregeling zal worden aangepast.

In de nieuwe situatie zullen we niet meer door Zoutkamp en Niekerk rijden maar zullen Molenrij, Kloosterburen en Kruisweg in de
Hartverwarmend: zoon zingt met zijn demente vader in de auto dienstregeling worden opgenomen omdat van Molenrij naar Wehe den Hoorn geen openbaar vervoer rijdt.

Hinterradnabe Novatec 4 in 1 in div. farben und Ausf 65533;;hRennengen

 

Het Gronings volkslied bestaat dit jaar (2019) 100 jaar. We willen het daarom eren met de grootste hommage ooit.
Door duizenden mensen, verspreid over vele plekken in de provincie, Sugoi Womannen's RS Pro korts --zwart --Medium --nieuwewordt tegelijk Van Lauwerzee tot Dollard tou gezongen.Zijn je schoenen toch helemaal nat geworden? Bekijk hier hoe je ze makkelijk weer droog krijgt
Daar willen we in Leens graag aan meedoen!!

Op zaterdag 28 september 2019 om 17.00 uur bij de muziektempel Pearl Izumi Womannen's Elite WXB Jasjeaan de Jan Zijlmasingel zullen we als trotse Groningers Van Lauwerzee tot Dollard tou zingen.
Lees meer

Een geweldige ervaring om mee te maken: een zeehondenexcursie met de stoere rubberboot ‘Ocean-King’

 

Vanaf vrijdagmiddag 14:00 tot omstreeks 2:00 uur is er een gedeelte afgesloten van de van Iperensingel voor het auto- fietsverkeer dit i.v.m. Marnespeulen.Merrell Womannens Bare Access Flex 2 Trail hardlopen schoen blauw Sports Ademhalbaar

Zaterdagochtend 6:00 uur tot zaterdagavond 18:00 uur zullen er delen van de Agessingel, van Iperensingel en de Werkmansingel afgesloten zijn voor auto- fietsverkeer i.v.m. jaarmarkt!

Zie plattegrond voor meer informatie!

 

De werkgroep Zichtlijnen versterken en Vergroening doorgaande route door Leens heeft zich de afgelopen twee jaar hard gemaakt voor een verkeersveiliger en groener inrichting van De Valge en Wierde. Dit naar aanleiding van de uitkomsten uit de Dorpsvisie Franklin Sports Briestle Dartmoard met KabinetLeens in Beweging.

Met name de infrastructuur van de doorgaande route was een grote opgave. Wij kregen de vraag/opdracht van de gemeente om daarvoor een voorstel te doen in overleg met de aanwonenden en overige belanghebbenden. Wij zijn hierin namens deMaria Yamaria Onda 85mm 23g 4 kleurenset gemeente begeleidt door bureau Sweco. In de afgelopen periode zijn diverse concept ontwerpen uitgewerkt en gepresenteerd aan het dorp. Voor enkele locaties hebben specifiek met direct omwonenden sessies maar zat hij in de auto te wachten tot we zouden gaanplaatsgevonden. 

Afgelopen april was de laatste bijeenkomst van de werkgroep. Tijdens deze bijeenkomst is ingezoomd op De Valge (in het nauwe gedeelte) omdat Romfh Champion 3 Button Full Seat Breecheser geen breed draagvlak bestond voor een in een eerder stadium voorgesteld ontwerp. Tijdens de avond zijn zes uiteenlopende varianten gepresenteerd en aan stemming onderworpen. De opkomt was erg hoog. Er is een variant die duidelijk als voorkeursvariant naar voren is gekomen. Deze variant is vervolgens besproken met de klankbordgroepLAMPE AutoBURE Autobide lamp --HERM RIEmanN's piccolo --PAS HORANTE Niet gebruikelijk waaraan o.a. Qbuzz, LTO en Cumela deelnemen. De klankbordgroep heeft het advies van de werkgroep en daarmee de voorkeur van de bewoners overgenomen.

Het voornemen was om voor de zomervakantie terugkoppeling richting omwonenden en het dorp te geven over het voorgenomenHoogste tijd voor regenlaarzen: fikse herfststorm op komst ontwerp van De Valge en Wierde en daarin ook het proces voor verdere betrokkenheid voor de definitieve uitwerking aan te geven. Schoenen voor de wegverkeer UltraLicht Autobon Fiber Road Fiets Atletic Riding schoenen W7N3De planning hiervoor is iets naar achteren geschoven. Dit heeft te maken met gemaakte afspraken tussen de gemeente Het Hogeland en de provincie Groningen die nu na het voorstel van de werkgroep geformaliseerd dienen te worden. De verwachting is dat dit onderdeel voor de vakantie is afgerondTraining Rolling Bar met lagers 700 60 zodat na de vakantie terugkoppeling richting bewoners en het dorp kan plaatvinden.      

Met het voorstel van de werkgroep voor inrichting van De Valge en OVAL CONCEPTS 500 CRANKET 52 36T 175 MM 10 11 Spd omvat BB30 PF30 68 73 BBWierde richting de gemeente Het Hogeland heeft de werkgroep haar opdracht volbracht en wordt zij opgeheven. De werkgroep wil graag de gemeente bedanken Rod Mistrall ConcurrenBinden Aqua Pole 7m 10-30gvoor het vertrouwen in de opdracht en wil ook nadrukkelijk het dorp en de direct omwonenden bedanken voor alle inbreng. Dit was veel en soms even schurend, maar alleen zo is maximaal draagvlak mogelijk voor de voorgenomen herinrichting. ‘Je bent geweldig’Bureau Sweco begeleidt de gemeente verder tot aan de besluitvorming. Zij zal ook de terugkoppelingsbijeenkomst voor na de zomervakantie organiseren. U wordt hier verder nog over geïnformeerd.

Terwijl de temperatuur normaliter rond de 7 graden ligt eind november

 

Op zaterdag 22 juni vormt Landhuis Oosterhouw in Leens het toneel van kunst- en literatuurfestival Alice in O-H. Duik in het konijnenhol met kunstenares Tinkebell, zangeres Eva Lavooij en de dode dichters C.O. Jellema en Jack Gilbert. Dwaal door de Een geweldige ervaring om mee te maken: een zeehondenexcursie met de stoere rubberboot ‘Ocean-King’eclectische tuinen van ontwerper Klaas T. Noordhuis. Bezoek de tentoonstelling ‘af/of’, met onder meer fotografie van Vrouwen Adidas BZ0219 RMD R1 PK loopschoenen witte zwarte sportschoenenAnnemarie van Buuren en Frida Derksema. Laat uw portret maken met een antieke camera uit de tijd van Lewis Carroll.

Jack Pyke Fleece Jasje Houtland.

 

ZaterdagVintage Gdu KAOS 143 Aerospace Composite Slope Tools Snowboard uur is er een feestelijk opening met medewerking van Coverband Stoal Eenrum, Streetdance Fitnesscentrum Wierde Leens en PBSystems Licht en Geluid.

Naast de muzikale omlijsting en de actieve dansgroep is er een barbecue en drankje,
(tegen geringe vergoeding). Een feestelijk begin van de zomer. Kom en geniet.

Dorpsbelangen Leens.BERKLEY ProSpec CHROME Premium Mono Line PSC550-15 50lb Clear 4750 yd 50 355;

Noteer al vast in de agenda de Leensterweek is van 3 tot 8 september het beloofd een geweldige week te worden.

Ik zag mijn zorgzame en enthousiaste man langzaam veranderen in een passief en stil persoon

Al een paar keer hebben we moeten besluiten om de opening van het zwembad uit te stellen. In de tussenliggende periode is er hard gewerkt om het zwembad van nieuwe ketels teFacBinden Womannens Prodigy 1.0 Ski Only Skis, 164cm X 2019 voorzien. Gelukkig mogen we nu melden dat het zwembad dinsdag 21Op Cloud zwartGrijze T39321 loopschoenen mannelijk zwartGrijze schoenen aan mei aanstaande weer open gaat op de gebruikelijke tijden. Dat betekent o.a. dat ook de zwemlessen vanaf die datum door gaan.

De KIOSK is inmiddels weer open met een nieuwe beheerder.Onze website en e mail adres zijn nog uit de lucht. U kunt het zwembad nu bereiken op tel. Vanaf woensdag is het verstandig om steevast een paraplu in je tas te hebben.

Nogmaals onze excuses aan onze zwemmers en andere gasten maar we hopen op een mooi seizoen.

Bestuur Zwembad de Marne

meer kortingen-Champions Tracksuit XXL afmeting Napoli FW13 Officiële Survetemannent Suadora Ssc mwoi1835317-voetbalshirts

 

Op zaterdag 18 mei organiseert Dorpsbelangen Leens een schuur, tuin en garageverkoop. Met zo’n 47 deelnemers door heel Leens bieden bewoners hun tweedehands waar aan. De locaties zijn vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur te bezoeken.Daiwa Spinning reel 17 Theorie 4000 ;063

Een uitgeprinte plattegrond is op te halen bij de blauwe keet van Dorpsbelangen welke bij Modehuis Ekster/Agessingel zal staan.

Op de afbeeldingen ziet u welke adressen er allemaal meedoen en treft u tevens een plattegrond.

 

Eerder hebben we gemeld dat het zwembad niet op 27 april maar op zaterdag 4 mei zijn deuren zou openen. Door verschillende omstandigheden lukt dit echter niet.La Sportiva Laufschuh Lycan Freizeitschuh blau Begin volgende week wordt het een nieuwe verwarmingsketel geplaatst. Deze werkzaamheden duren ongeveer een week. Daarnaast moet het bad nog opgewarmd worden. Zeker met de huidige buitentemperaturen duurt dat tenminste 3 dagen. Gilet da caccia Active Hunt EVO --BERETTA