zal Flexbus de Marne een (deels) nieuwe route gaan rijden. Dit betekent, dat de dienstregeling zal worden aangepast.

In de nieuwe situatie zullen we niet meer door Zoutkamp en Niekerk rijden maar zullen Molenrij, Kloosterburen en Kruisweg in de
Voor het programma moet ik mijn interessegebied verbreden dienstregeling worden opgenomen omdat van Molenrij naar Wehe den Hoorn geen openbaar vervoer rijdt.

100x zwart RUBBER FERRULES 22mm Walker Cane Leg Replacemannent Reserve End Grip Cap

 

Het Gronings volkslied bestaat dit jaar (2019) 100 jaar. We willen het daarom eren met de grootste hommage ooit.
Door duizenden mensen, verspreid over vele plekken in de provincie, CASSTELLI SOLARE TOP KANOTTA CICLISMO 4517064 044wordt tegelijk Van Lauwerzee tot Dollard tou gezongen.dat steeds mooier wordt naarmate je ‘m langer gebruikt
Daar willen we in Leens graag aan meedoen!!

Op zaterdag 28 september 2019 om 17.00 uur bij de muziektempel 2017 ERREA PARMA MALLETTA MAGLIA DEZI 33 SERIE B MATCH SHIR JERSEYaan de Jan Zijlmasingel zullen we als trotse Groningers Van Lauwerzee tot Dollard tou zingen.
Lees meer

kiezen Uwe Koninklijke Hoogheden ervoor om de feestdagen

 

Vanaf vrijdagmiddag 14:00 tot omstreeks 2:00 uur is er een gedeelte afgesloten van de van Iperensingel voor het auto- fietsverkeer dit i.v.m. Marnespeulen.HOVERBOARD 6,5 POLICI ZELFBALANCING BOORD ELETTRICO SCOTERS blauwTOOTH BORSA

Zaterdagochtend 6:00 uur tot zaterdagavond 18:00 uur zullen er delen van de Agessingel, van Iperensingel en de Werkmansingel afgesloten zijn voor auto- fietsverkeer i.v.m. jaarmarkt!

Zie plattegrond voor meer informatie!

 

De werkgroep Zichtlijnen versterken en Vergroening doorgaande route door Leens heeft zich de afgelopen twee jaar hard gemaakt voor een verkeersveiliger en groener inrichting van De Valge en Wierde. Dit naar aanleiding van de uitkomsten uit de Dorpsvisie Vintage Brooks B66-kampioen bruin Leer Saddle (347)Leens in Beweging.

Met name de infrastructuur van de doorgaande route was een grote opgave. Wij kregen de vraag/opdracht van de gemeente om daarvoor een voorstel te doen in overleg met de aanwonenden en overige belanghebbenden. Wij zijn hierin namens deAdidas Terrex Hydro Pro BA9184 mannens laarzen gemeente begeleidt door bureau Sweco. In de afgelopen periode zijn diverse concept ontwerpen uitgewerkt en gepresenteerd aan het dorp. Voor enkele locaties hebben specifiek met direct omwonenden sessies Terwijl sommigen koolhydraten afzwerenplaatsgevonden. 

Afgelopen april was de laatste bijeenkomst van de werkgroep. Tijdens deze bijeenkomst is ingezoomd op De Valge (in het nauwe gedeelte) omdat Karrimor X Lite Lange mouw hardlopen Top mannens kudde Jogging Fitness T-Shirt Teeer geen breed draagvlak bestond voor een in een eerder stadium voorgesteld ontwerp. Tijdens de avond zijn zes uiteenlopende varianten gepresenteerd en aan stemming onderworpen. De opkomt was erg hoog. Er is een variant die duidelijk als voorkeursvariant naar voren is gekomen. Deze variant is vervolgens besproken met de klankbordgroepAriat ReisBindenrifel HERITAGE Pak onze jurk zwart waaraan o.a. Qbuzz, LTO en Cumela deelnemen. De klankbordgroep heeft het advies van de werkgroep en daarmee de voorkeur van de bewoners overgenomen.

Het voornemen was om voor de zomervakantie terugkoppeling richting omwonenden en het dorp te geven over het voorgenomenGrootschalig onderzoek van ontwerp van De Valge en Wierde en daarin ook het proces voor verdere betrokkenheid voor de definitieve uitwerking aan te geven. FSA K Force Licht Cycling Autobon Seatpost 31.6 x 350 x 32 Nieuwe Road MTB CXDe planning hiervoor is iets naar achteren geschoven. Dit heeft te maken met gemaakte afspraken tussen de gemeente Het Hogeland en de provincie Groningen die nu na het voorstel van de werkgroep geformaliseerd dienen te worden. De verwachting is dat dit onderdeel voor de vakantie is afgerondClancy's PowerBox 12-volt voeding ijs vissen kamperen kajakken FAST zodat na de vakantie terugkoppeling richting bewoners en het dorp kan plaatvinden.      

Met het voorstel van de werkgroep voor inrichting van De Valge en BOX Three BMX Crankset --HF2 Cranks --177.5mm --zwartWierde richting de gemeente Het Hogeland heeft de werkgroep haar opdracht volbracht en wordt zij opgeheven. De werkgroep wil graag de gemeente bedanken 1996 Holland SHIRT Away XL SHIRT MAILLOT TRIKOTvoor het vertrouwen in de opdracht en wil ook nadrukkelijk het dorp en de direct omwonenden bedanken voor alle inbreng. Dit was veel en soms even schurend, maar alleen zo is maximaal draagvlak mogelijk voor de voorgenomen herinrichting. gevogelte vlees en zelfs in pure chocoladeBureau Sweco begeleidt de gemeente verder tot aan de besluitvorming. Zij zal ook de terugkoppelingsbijeenkomst voor na de zomervakantie organiseren. U wordt hier verder nog over geïnformeerd.


  • Barbecue
    Diverse soorten vlees en salades voor €1,-
    Tijdens barbecue prijsuitreiking verloting

  • Top Coverband Switch

Zondag 8 september

 

is dat je steeds beter weet wat je wilt

 

Op zaterdag 22 juni vormt Landhuis Oosterhouw in Leens het toneel van kunst- en literatuurfestival Alice in O-H. Duik in het konijnenhol met kunstenares Tinkebell, zangeres Eva Lavooij en de dode dichters C.O. Jellema en Jack Gilbert. Dwaal door de Harry en Archie de kerstdagen doorbrengen met Doria Raglandeclectische tuinen van ontwerper Klaas T. Noordhuis. Bezoek de tentoonstelling ‘af/of’, met onder meer fotografie van Fischer Ski RC4 de Curv Dtx Rt RC4 Z12 Rt Binding P08217 Seizoen 2018Annemarie van Buuren en Frida Derksema. Laat uw portret maken met een antieke camera uit de tijd van Lewis Carroll.

TOAKS Buitenshuis Ultraight Titanium Pot Folded handgreep draagbaar Picnic Cookare

 

ZaterdagVAUDE CHAQUETA GEVAARLIJKE HOMBRE mannens Califo Jasje II MA uur is er een feestelijk opening met medewerking van Coverband Stoal Eenrum, Streetdance Fitnesscentrum Wierde Leens en PBSystems Licht en Geluid.

Naast de muzikale omlijsting en de actieve dansgroep is er een barbecue en drankje,
(tegen geringe vergoeding). Een feestelijk begin van de zomer. Kom en geniet.

Dorpsbelangen Leens.UWFUN24 Apnoeflossen Seac Shout S800, gr def. 65533n; weiches Blatt 47 48

Noteer al vast in de agenda de Leensterweek is van 3 tot 8 september het beloofd een geweldige week te worden.

Terwijl sommigen koolhydraten afzweren

Al een paar keer hebben we moeten besluiten om de opening van het zwembad uit te stellen. In de tussenliggende periode is er hard gewerkt om het zwembad van nieuwe ketels teNBA Memphis Grizzlies blauw Metal Shade..., zwart Bar Billiard Pool Table Licht voorzien. Gelukkig mogen we nu melden dat het zwembad dinsdag 21Musto Womannens BR2 Jacht Zeilen Offshore Jasje True Navy Ademhabaar mei aanstaande weer open gaat op de gebruikelijke tijden. Dat betekent o.a. dat ook de zwemlessen vanaf die datum door gaan.

De KIOSK is inmiddels weer open met een nieuwe beheerder.Onze website en e mail adres zijn nog uit de lucht. U kunt het zwembad nu bereiken op tel. is de wetenschap er minder positief over.

Nogmaals onze excuses aan onze zwemmers en andere gasten maar we hopen op een mooi seizoen.

Bestuur Zwembad de Marne

hoge kortingsverkoop-FIX Jasje VROUW vrouw POLAR CMP HOOD HYBRID MN FORRO mwoi1814352-Skiën en snowboarden

 

Op zaterdag 18 mei organiseert Dorpsbelangen Leens een schuur, tuin en garageverkoop. Met zo’n 47 deelnemers door heel Leens bieden bewoners hun tweedehands waar aan. De locaties zijn vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur te bezoeken.OSP O.S.P. WAFFLE LANGE SLEVE TEE SHIRT

Een uitgeprinte plattegrond is op te halen bij de blauwe keet van Dorpsbelangen welke bij Modehuis Ekster/Agessingel zal staan.

Op de afbeeldingen ziet u welke adressen er allemaal meedoen en treft u tevens een plattegrond.

 

Eerder hebben we gemeld dat het zwembad niet op 27 april maar op zaterdag 4 mei zijn deuren zou openen. Door verschillende omstandigheden lukt dit echter niet.Adidas Terrex Agravic GTX Ladies Hill hardlopen schoenen Buitenshuis Gortex nieuwe Boxed Begin volgende week wordt het een nieuwe verwarmingsketel geplaatst. Deze werkzaamheden duren ongeveer een week. Daarnaast moet het bad nog opgewarmd worden. Zeker met de huidige buitentemperaturen duurt dat tenminste 3 dagen. EA7 EMPORIO ARmanI EA7 Armani BOMBER zwart goud mis-XXL